2777
2789

من سه ماهه عقد کردم، بابام همسرمو خیلی دوس نداره، چشم دیدنشو نداره، گیر زیاد میده بهمون! مثلا امشب رفتیم دور زدیم و ساعت یک شب اومدیم خونه ما که بخوابیم بابام آبرومو برد، گفت فهم و شعور ندارین نصفه شب میاین ، من مگه نگفتم سر شب باید دخترم خونه باشه و این چیزا! حالا فردا بابام فرصت کنه، کلی گیر الکی میده، دعوا می کنه ، ایراد می ذاره رو نامزدم 

منم اینجور مواقع خیلی ناراحت میشم و گریه می کنم

دیگ تاریک شد هوا خونه باش

بعد عروسی دیگ اختیارت باخودته

وقتی میبینی حساسه بهونه دستش ندین

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر ميكنم كارى از دستت برنمياد جز مدارا متاسفانه بزرگ ترها به واسطه بزرگتر بودنشون فكر ميكنن ميتونن زور بگن 🤦‍♀️ 

چند وقت ميخواين عقد باشيد؟ 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

تمام این روزهارو گذروندم و درکت میکنم

چقد ادم عذاب میکشه

منم باید ساعت 11 شب خونه بودم

حتی یک شبم کنار هم نبودیم

سعی کن زودتر بری سر خونه زندگیت

چون همه ی این رفتارای پدرت باعث دلسردی و ناراحتی همسرت میشه

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

خب به فکر خودته

مردی که برای حرف پدرزنش تره خرد نکنه که داماد خوبی نمیشه

فکر نکن پدرت الکی گیر میده 

هرکاری میکنه که شما خوشبخت باشی 

لطفا هنوز هیچی نشده باباتو به یه پسر تازه وارد نفروش حالا حالاها به بابات نیاز داری

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

بازم خوبه اجازه ميده همسرت اونجا بخوابه

درسته باباس احترامش سر جاش هست ولي بشين ب قشنگي صحبت كن بگو دوس ندارم با شوهرم اينجوري صحبت كنيد باعث بي حرمتي ميشه ي وقت خدانكرده توي روتون برميگرده

اون شمارو دوس داره ب شما احترام ميزاره 

خب به فکر خودته مردی که برای حرف پدرزنش تره خرد نکنه که داماد خوبی نمیشه فکر نکن پدرت الکی گیر مید ...

پسره تازه وارد نيست ،همسرشه🤦🏻‍♀️ممكنه اين رفتار باباش باعث بشه خدا نكرده روشون تو روي هم باز بشه

ديگ عقد ميكني زن رسمي طرفي عروسي ي چيز فرماليته س

فكر ميكنم كارى از دستت برنمياد جز مدارا متاسفانه بزرگ ترها به واسطه بزرگتر بودنشون فكر ميكنن ميتونن ...

قبلا تصمیم داشتم دوسال 

ولی با این اوصاف که جای بدی نبودیم و اینجوری پسره(شوهرم) رو ضایع کرد باید هرچه زودتر برم 

بابای من مجردیم اخلاقش مناسب بود ولی الان گیر بی مورد میده با اینکه بله دادنم به شوهرم با همفکری هم بود نه فقط نظر من

بازم خوبه اجازه ميده همسرت اونجا بخوابه درسته باباس احترامش سر جاش هست ولي بشين ب قشنگي صحبت كن بگو ...

همین خوابیدنم موقع خواستگاری ، به شوهرم گفته بود اگه خواستی خونه ما بخوابی باید کنار خودم بخوابی، یعنی جمعیت رفت رو هوا 😂😂

خب به فکر خودته مردی که برای حرف پدرزنش تره خرد نکنه که داماد خوبی نمیشه فکر نکن پدرت الکی گیر مید ...

آره راست میگی 

ولی خب شوهر من یک ظهر میره سرکار و ساعت ۹ میاد ، چجوری سر شب خونه باشیم آخه 😑

پسره تازه وارد نيست ،همسرشه🤦🏻‍♀️ممكنه اين رفتار باباش باعث بشه خدا نكرده روشون تو روي هم باز بشه ...

دقیقا 

امشب قبل خواب به شوهرم گفتم منتظر محدودیت باش که از فردا اعلام بشه ، شوهرم میگه محترمانه شناسنامه مو میارم میگم حق ندارم با زن رسمی خودم وقت بگذرونم 😐