2777
2789
عنوان

ریاضی

237 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من یازدهم تجربی ام و بخاطر اینکه معلممون خیلی بیشعوره از ریاضی زده شدم .

واقعا دست و دلم به ریاضی خوندن نمیره واقعا نمیدونم چیکار کنم .

معلممون هم در حد کتاب و پایین تر تدریس میکنه و امتحاناش در حد المپیکه .

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اعتراض بزنین

ما به مدیر گفتیم معلم ریاضی رو عوض کنید لطفا 

یازدهم بودیم اون موقع بعد امسال که دوازدهمیم همونو گذاشته گفته باهاش حرف زدم😐😑

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

معلمای ما هم اینجوری بودن کلا باید کتاب تدریس بشه وخودت بری تست حل کنی تا یاد بگیری با تست زیاد مشکلت حل میشه اگه خیلی ضعیفی سیر تا پیاز بیگر اگه م نه سطحت رو بگو بگم چه کتابی

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
کلیپ اموزشی ببین با کسی ک قویه کار کن هیچوقتم بخاطر اینکه از این درس زده شدی خودتو سرزنش نکن پیش ...

یعنی اونقد متنفرم از معلمش وقتی میبینمش کلا حالم خراب میشه اونقد افسرده هس فقط انرژی منفی به ادم میده 

ما به مدیر گفتیم معلم ریاضی رو عوض کنید لطفا  یازدهم بودیم اون موقع بعد امسال که دوازدهمیم همو ...

خیلی بدههه😑😑برین اموزش پرورش خو ما تو شهرمون میریم 

خدا مثل حقیقت بی نشانه) خداجونم شکرت بخاطر همچیییی💙💙💙💙) بی احساس دیدی گفتم ته این رابطه بن بسته😏
خیلی بدههه😑😑برین اموزش پرورش خو ما تو شهرمون میریم 

ذره ای توجه نمیکنن بریم خودمونو ضایع کردیم 

حالا هم که دیگه سال داره تموم میشه و سال آخره 

خیلی خوشحالم که مدرسم تمام میشه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
ذره ای توجه نمیکنن بریم خودمونو ضایع کردیم  حالا هم که دیگه سال داره تموم میشه و سال آخره  ...

دقیقا منم واقعا دبیرستان رو زهرمارمون کردن 

یعنی اونقد متنفرم از معلمش وقتی میبینمش کلا حالم خراب میشه اونقد افسرده هس فقط انرژی منفی به ادم مید ...

میفهمم این ریاضی لامصبم ب معلمش بستگی داره

واسه من ک اینطور بود معلم بد بود بدم میومد خوب بود خوشم میومد

ما دوتا معلم داشتیم

دوسال با یکی بودیم

سال اخر با یکی دیگه.

یکیشون میتونست توضیح بده ولی سوال میزاشتی جلوش حل نمیکرد ک 

یه بار نیم ساعت یه تست رو حل کرد اخرشم غلط شد.اون یکی هم خوب حل میکرد بلد نبود توضیح بده

کلا از ریاضی متنفرم

ولی اگر یکی قویه تو کلاست ازش بپرس

من ریاضیو از دوستم میپرسیدم 

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜