2777
2789
عنوان

نفس تنگی

69 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من چند سه ماهی هست که گاهی دچار نفس تنگی میشم و باید نفس عمیق بکشم و به سختی میاد بخصوص هنگام خواب و ادامه داردمیسه باعث میشه پشتم درد بگیره

وقتی سرم گرمه بهترم

قلب و ریه مشکلی ندارم دکتر گفت 

معده هم مشکلی نداره

من این چند ماه اخیر تنش روحی زیاد داشتم دختر گفت احتمالا از اعصابته

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل روحی دارین انگار

مشکل روحی که چه عرض کنم ...ولی بله فشار روحی خیلی داشتم

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
احتمالادردعضلانیه وقتی دکترت گفته قلب ومعده ت مشکلی نداره اسپاسم عضلانیه 

نه عزیزم آخه درد شدید نیست بیشتر نفسم بالا نمیاد وقتی سرم گرم کاره کمه یا اصلا نیست

باتوجه به توضیحاتتون بیشتربه نظرمیرسه اسپاسم عضلانی باشه که موقع کاروسرگرمی چون بدن درتحرکه عضلات حالت گرمی دارن ومشکل ندارین ولی موقع خواب واستراحت چون عضلات منقبض میشن وحالت سفتی دارن دچارمشکل میشین

باتوجه به توضیحاتتون بیشتربه نظرمیرسه اسپاسم عضلانی باشه که موقع کاروسرگرمی چون بدن درتحرکه عضلات حا ...

😲😔