2777
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غیرانتفاعی

خیلی بده کلاسا مجازی بود امتحانا حضوری

من الان ن فیزیک ن شیمی ن ریاضی هیچ حالیم نی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
در چه حد گرون

برای چند روز میخوای.. یادمه مثلا خوابگاه خود دانشگاه خیلی قبل تر ها مثلا دو سال پیش، سه ماه، دویست و خورده ای بود اونجا بچه ها هفتصد میدادن الان رو نمیدونم

صمدِ سر به راه هستم. (کاربر خانم)
برای چند روز میخوای.. یادمه مثلا خوابگاه خود دانشگاه خیلی قبل تر ها مثلا دو سال پیش، سه ماه، دویست و ...

اوه پس خیلی میشه من باید حول وحوش یک ماه بمونم یا کمتر

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏
برای چند روز میخوای.. یادمه مثلا خوابگاه خود دانشگاه خیلی قبل تر ها مثلا دو سال پیش، سه ماه، دویست و ...

برای سه ماه اقامت هفتصد بود خودگردان. 

این برا دو سال پیشِ الانو نمیدونم

کلا دانشگاه مجازیه چند سال به خاطر کرونا امتحاناشم مجازی بود ما فکر کردیم کلا مجازیه

به خاطر کرونا و اینکه خوابگاه دولتی نمیدن شاید ارزون تر بدن بپرس از مسول های خوابگا تون که قیمت خوابگاه خودگردان شبی چقده