2821
2789

وای وحشت دارم از عنکبوت😐🙁

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم😣😣ازاون عنکبوت معمولیا نیستن گوشتین وکوچیک یه جوری هم میپرن خیلی میترسم ازشون😭😭

وای از اون خاکستریا متمایل ب طوسی ک میپرن

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
عنکبوتها اگه نبودن حشرات بیشتری می اومدن بیرون ولی اگه از خودتون هستش بفروشیدش ولی عنکبوتها رو از بی ...

عههه چه جالب نمیدونستم راست میگی  براخودمون که نیس مام یکم پول گذاشتیم سهم داریم نمیشه بفروشیم میترسم هواگرمترشه حشره ها زیادترشن 

عههه چه جالب نمیدونستم راست میگی  براخودمون که نیس مام یکم پول گذاشتیم سهم داریم نمیشه بفروشیم ...

دیگه خونه ی قدیمی همینه ولی عنکبوتها برخلاف ظاهرشون مفیدن خدا بهممون با این وضع مملکت صبر بده 

اره دقیقا ازهموناس ادم وحشت میکنه یکیش تودسشویی بودگفتم بزارآب بگیرم روش یه جوری پرید که زهرم ترکید

😂😂😂😕

دیگه خونه ی قدیمی همینه ولی عنکبوتها برخلاف ظاهرشون مفیدن خدا بهممون با این وضع مملکت صبر بده 

اره 😭😭همش میگم کاش اصلا اینجا پول نمیزاشتیم یه آپارتمان تمیزرهن میکردیم 

اره 😭😭همش میگم کاش اصلا اینجا پول نمیزاشتیم یه آپارتمان تمیزرهن میکردیم 

بجز روتیل و هزارپا و مار باور کنین با بقیه حشرات راحتم البته بجز پشه تو حیاط و اتاق نمیزارن ادم بخوابه ولی میگذره انشاءلله یه خونه بهتر میگیرین،شبتون بخیر