2777
2789
عنوان

ختنه پسر ۱۶ ماهه

592 بازدید | 22 پست

سلام پیشاپیش از راهنمایتون متشکرم

وقتی پسرم به دنیا آمد زردی شدیدی داشت و تا ۳ ماهگی طول کشید وقتی ۳ ماهه شد برای ختنه به متخصص جراح کودکان مراجعه کردم و ایشون نظرشون این بود که پوست روی آلت کم هست و نمیشه ختنه انجام بشه از این رو گفتن سال دیگه مراجعه کنیم که اگر شرایط مساعد بود عمل ختنه انجام میشه لطفا مادرایی که تجربه ختنه بچه بالای یک سال رو دارن من رو راهنمایی کنند که با بچه چطور رفتار کنم چه بازی هایی انجام بدم که کودک مجاب بشه به پشت بخوابه و هر اطلاعات مهمی که می دونن 

پسرمنم ۱۹ ماهشه نکردیم الان دیگ دیره بزا بزرگ شه بعد 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارک باشه 

منم پسرم دوسالش بود یکم شب اول دوم سخته انشالله از پسش برمیای کمک بگیر اذیت نشی شبها اگ‌وسیله دارید ببریدش بیرون تو ماشین دور بزنه خسته بشه بخوابه 

خوب چون پوشک میشه هنوز موردی نداره و فکرنمیکنم خودشم ب پشت نخوابه 

سعی کن هرکار عوضش میکنی سرم شستشو رو استفاده و چربش کنی دور آلتش و ب هرحال این دو س روز اول سخته

فردا نوبت عمل داره

با بیهوشی؟؟؟مطمئنی میمونه نترسه بچه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
زود بهتره یا دیر

میگن زود

ولی نوزادو با اسپری بی حس میکنن ک اونم الکیه  خیلی وحشتناکه 

دیر باشه پس خوبه

نمیدونم والا خودمم پسرم رو هنوز نکردم 

تا چن ماه وقت هس

مونده ب سازگاری بچه ولی بهتره تا قبل از ۶ ۷ ماهگی انجام بشه چون اونموقع هیچ درکی نداره 

من با شناختی ک از بچه خودم دارم مطبو میزاره بالای سرش اصلا نمیزاره