2777
2789

پسرم بیست و یک ماهش داره تموم میشه گفتم از شیر بگیرمش اگه تجربه آیی دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

من یکی دوتار مو چسبوندم یکم طول کشید تا تونستم البته هنوزم باید حتما تو دستش باشه تا بخوابه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا مثل شماست شرایطم نمیدونم چطوری بگیرمش میترسم واقعا 

چند وقت پیش رفتم مطب ماما گفت هروقت خواستی بگیری از شیر بیا قرص بدم بخوری خشک میشه شیرت دیگه چیزی نیست بخواد بخوره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من اومدم نظراتو بخونم 😊 من دخترم تیر میشه یکسال میخام آخر تابستون بگیرم از شیر

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
منم دقیقا مثل شماست شرایطم نمیدونم چطوری بگیرمش میترسم واقعا  چند وقت پیش رفتم مطب ماما گفت هر ...

عزیزم به این راحتی خشک نمیشه شیرم خیلی کم بود عید از شیر گرفتم از درد سینه به خودم میپیچیدم

با سس خردل 😑خیلی راحت بود 

برای اینکه دیگه نخوره فلفل زدم دوباره خورد انگار اصلاً براش مهم نبود    برای خشک شدن شیرتون چیکار کردین

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی