2777
2789

جسارتا با اجازه اسی،میشه بیاین تاپیک آخرم؟!

که بالاخره تصمیم بگیرم کراشمو آنفالو کنم یا نه

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذر حضرت شریفه (علیها السلام) کن 

و میتونی ۴۰ شب 

۱ حمد ، ۳ توحید ، زیارتنامه حضرت شریفه(علیها السلام) ، ۱۴ صلوات 

بخون 

معجزه میکنه واقعا

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
وااای واقعا جواب میده؟؟؟؟

من یکی از عزیزام نذر بی بی شریفه هست

واقعا خیلی مهربونن هرچی میخوای بهت میده 😢

من خودم اینو نمیدونستم یه روز تو اینستا با پیج

@MOKEBE_BIBISHARIFEH_118 

دیدم که گفته خیلیا به حاجتشون رسیدن 

اولش فک نمیکردم بشه 

ولی بعد واقعا معجزشو دیدم 😊

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
نه دکتر نرفتم هنوز پری هستم منتظرم تموم شه برم 

آره حتما برو سونو بده مشخص میشه ان شاالله میشی اصلا نگران نباش استرس دشمنه و با استرس بارداری خیلی مشکله احتمالش پایینه به پیج فبورا تاجیک سر بزن خیلی خوبه کمکت میکنه ارامشتو حفظ کن بزودی مامان میشس ان شاالله برای ما هم دعا کن منم دعا میکنم براتون❤️