2777
2789
عنوان

شما خودتو بذار جای من یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 34 پست
بنده خدا مدل محبت کردنش اینطوریه دیگه داره اینطوری ابراز علاقه میکنه...شما هم یه قدم بردار... سخت ...

من تا دخترم دانشگاهی بشه که باید بمونم کلا اصلش اینه ۵ سال بمونم که اقامتم درست بشه الان اومدم خونه همون دوستم ک جدا شده هستم الان منشی شوهرم زنگ زد گفت برام وقت دندون پزشکی گرفته فکر کن ادم در این حد مغرور من که یه عمره باهاشم میفهمم این مثلا معذرت خواهیشه 

من تا دخترم دانشگاهی بشه که باید بمونم کلا اصلش اینه ۵ سال بمونم که اقامتم درست بشه الان اومدم خونه ...

ان شاءالله گل دخترت همیشه موفق باشه 

لبخند اومد به لبم😍

محبتش عملیه ...معمولا مردا همینجورین...

بابا تو هم بهش محبت کن...نذار نخ رابطتون قطع بشه...

کاش یه مشاوره خوب میرفتی...

خودتم روحت خسته س...

چقدر دوست دارم یه روز تاپیک بزنی بگی رابطمون عااالی شده و سه نفری با هم هستیم

آخه میدونی منم همسن خودتم

یه دختر همسن دختر شما دارم

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله گل دخترت همیشه موفق باشه  لبخند اومد به لبم😍  محبتش عملیه ...معمولا مردا همی ...

قربونت برم عزیزم چقد تو مهربونی انشالا که خدا همیشه پشت و پناهت باشه🥰🥰🥰

قربونت برم عزیزم چقد تو مهربونی انشالا که خدا همیشه پشت و پناهت باشه🥰🥰🥰

فدای تو عزیزم

زنده باشی

ان شاءالله زندگی همیشه به کامت باشه🌺🌺

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔