2777
2789
عنوان

شما خودتو بذار جای من یه لحظه

706 بازدید | 34 پست

سلام🥰 برا اینکه بتونی خودتو جام بذاری خلاصه بگم از خودم یه دختر دارم خارج از کشور مدرسه میره خودمم پیشش هستم شوهرم ایرانه نمتونه و نمیخواد که بیاد ، یکم اختلاف داریم ولی مساله عمدمون همین جداییاس خانواده شوهرم بشدت آزاردهندن و من اومدم ایران توافقی جدا بشم شوهرم زد زیرش فعلا تو یع خونه ایم مثل غریبه ها شرایط روحیم بشدت خرابه میخوام برگردم پیش دخترم ولی شوهرم نمیخواد توافق کنه سر دوراهی بدی هستم دلمم میسوزه واسش از یه طرف

اگ خوبه کنارش بمون

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوسش داری باهاش بمون و زندگی کنید یا حالا اینطرف یا اونور

خانوادشو ولش

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
اگ خوبه کنارش بمون

تا خوب رو چی بدونید ، ادم مغرور تودار یک دنده احساسات بروز نمیده الانم چون من تقاضا دادم بدتر شده در هفته ۱۰ کلمه حرف میزنیم یکمم بحث کنیم شروع میکنه فریاد زدن و پرت کردن خرت و پرتا

دخترت چنسالشه

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)