2821
2789
عنوان

چکار کنم اخه😭😭😭😭

419 بازدید | 20 پست

دو هفته اس کارم شده گریه درسامو نمیتونم بخونم مامانم هم کمکی نمیکنه اصلا تمرکز ندارم آزمون مرآت دادم گند زدم نمیدونم چجوری بخونم تازه دهمم افسردگی شدید گرفتم می‌خوام راحت کنم خودمو😭😭😭😭

طرف یه هفته مونده ب کنکور خونده داروسازی اورده...تو هنوز دهمی گریه میکنی خیلی ضعیفی..رشتت اگه تجربیه عوض کن

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقدر سریع واسه هر مشکلی نگو میخوام خودمو راحت کنم ! زندگی خیلی با ارزش تر از این حرفاس

دوما سعی کن نیم ساعت وقت بزاری فکر کنی به خودت 

که این رشته ای که هستی دوست داری ؟ 

درست درس میخونی ؟ 

سعی میکنی اول از شروع هر کاری به خودت مسلط باشی ؟ 

اول با یاد خدا کارتو استارت بزن بعدش با برنامه و ارامش کامل کارا تو شروع کن 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
طرف یه هفته مونده ب کنکور خونده داروسازی اورده...تو هنوز دهمی گریه میکنی خیلی ضعیفی..رشتت اگه تجربیه ...

کلا دانش اموزا وقتی از راهنمایی به دبیرستان میان اکثرا این مشکل براشون به وجود میاد 

ما تو دوست و اشنا از این موارد زیاد داریم 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
کلا دانش اموزا وقتی از راهنمایی به دبیرستان میان اکثرا این مشکل براشون به وجود میاد  ما تو دوس ...

نه والا ما که مشکل نداشتیم ولی خیلیارو دیدم جو درس خوندن دارن فقط...هزار تا کلاس کنکور و ازمون و استرس تهشم نه چیزی بلدن نه چیزی میخونن...همون کسایی که روزی دوبار تامیک کنکور میزنن😂

عزیزم رشتت چیه؟🥲

همدردیم بخدا منم دلم میخواد گریه کنم... میتونم خودمو برسونم به بقیه و همچنین امتحانات ولی دلم یه جوریه امروز هم اولین امتحانمو دادم اتفاقا خوب هم دادم ولی دلم گریه میخواد حالم از درس بهم میخوره...😓

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕
ممنون از امید دادنت😒😒😒

من منطقیشو گفتم..چون اطرافم دیدم به دوازدهم که میرسن درگیر روان پزشکو قرص اعصاب میشن..اگر به رشتع ی دیگه ای علاقه داری برو همون...