2777
2789

🔺یارانه معیشتی جدیدِ اردیبهشت و خرداد یکجا واریز شد

محمدبیگی، مدیر اداره نظام پرداخت بانک مرکزی:

🔹 ۲۳ میلیون و ۶۸۰ هزار سرپرست خانوار دیشب دو نوبت یارانه کمک معیشتی دریافت کردند.

🔹این یارانه برای دو نوبت اردیبهشت و خرداد است. یعنی افراد دو یارانه ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومان را دریافت کرده اند.

🔹این مبالغ در حساب سرپرستان خانوار مسدود می‌ماند تا دولت آزادسازی قیمت‌ها را اجرایی کند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده

میشه انلاین شاپ کودکمو فالو کنی حمایت شم؟Nikan.kids_shop
پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... و ...

ای جونم🤩👋

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

نه تو می مانی و نه اندوه

و نه هیچ یک از مردم این آبادی

به حباب نگران لب یک رود قسم

و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت

غصه هم خواهد رفت

آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

لحظه ها عریانند

به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز

تو به آیینه،نه! آیینه به تو خیره شده ست

تو اگر خنده کنی او به تو خواهد خندید

و اگر بغض کنی

آه از آیینه دنیا که چه ها خواهد کرد

گنجه دیروزت، پر شد از حسرت و اندوه و چه حیف!

بسته های فردا همه ای کاش ای کاش!

ظرف این لحظه ولیکن خالی ست

ساحت سینه پذیرای چه کس خواهد بود

غم که از راه رسید در این خانه بر او باز مکن

تا خدا یک رگ گردن باقی ست

تا خدا مانده، به غم وعده این خانه مده...

من یک مهاجرم،از رویایی به رویای دیگر✨

رسانه‌های محلی توضیح دادند که پدیده‌های عجیب آب و هوایی نشانه بدی نیست و این اتفاق هم به معنی آخرالزمان نیست، بلکه در واقع نتیجه شکست و پراکندگی نور است و به احتمال زیاد از چراغ‌های یک کشتی است.
بر اساس گزارش‌های رسانه‌های محلی چین، کارکنان اداره هواشناسی می‌گویند: زمانی که شرایط آب و هوایی خوب باشد، آب بیشتری در اتمسفر آئروسل‌هایی را تشکیل می‌دهد که نور قایق‌های ماهیگیری را شکسته و پراکنده می‌کند و آسمان قرمزی را ایجاد می‌کند که توسط مردم دیده می‌شود.
یک شرکت ماهیگیری محلی تایید کرد که انکسار نور از یکی از قایق‌های ماهیگیری آن‌ها ناشی شده است. آن‌ها برای صید ماهی سانما اقدام به تاباندن نور قرمز کرده اند. به گفته قائم مقام این شرکت نور قرمز از آب شکسته و به آسمان پرتاب شد و پدیده‌ای شبیه سراب را ایجاد کرد.

الان واسه اون تاپیک اسمان قرمز تو چین کپی کرده بود که قفل شد😐

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
🔺یارانه معیشتی جدیدِ اردیبهشت و خرداد یکجا واریز شد محمدبیگی، مدیر اداره نظام پرداخت بانک مرکزی ...

😂😂

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲

💛💫🌈

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨