ترسوندیم بابا...عزیزم انشالله که سالم باشه.سالم باشه سالم باشه سالم باشه و اگه صلاح خداونده دختر باشه
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اگه میگفتی پسر الان همه میگفتن.جنسیت مشخص شده مزخرف نگو مگه خودت چشه😂
ان شالله سلامت باشه و دلتم شاد بشه
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
عجب این از عجایب سایت بود یکی دعا کرد بچش دختر بشه ..اخه چرا ؟؟؟؟؟
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم
ممنونم از دعای قشنگت مهربونم بله قطعا سلامتیش از همه چیز مهم تر ولی خدارو هزار مرتبه شکر ان تی گفت ...
خداروشکر که تونستم خوشحالت کنم به یکی که نا امید شده بود آیت رو گفتم ولی قبول نکرد ولی اگه به حرف من میتونی اعتماد کنی حتی به عنوان یه خواهر اول سلامتی و آرامش درونی و یاد خدا برات مهم باشه و بعد جنسیت و... ایشالله خودش حاجتت رو میده خواهری🤍