2821
2789
عنوان

بحث باشوهر

682 بازدید | 56 پست

بچها من ۲۱سالمه شوهرم ۲۶

سه سال عقدبودیم الان ۴ماهه عروسی کردیم بهمن ماه بود

به شوهرم میگم نمیخوام الان بارداربشم اخه میخوام اول بینیمو عمل کنم بعدش حداقل یه سال بگذره بعد اقدام میکنیم ولی راضی نمیشه میگه بزار حداقل یه ۴.۵ماه دگ بگذره بعد اقدام میکنیم

ادما هرچقدربیشتربزرگ میشن سختر خوشحال میشن..!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

البته ماالان پولی واسه عمل بینی نداریم یعنی باید منتظربمونم وشوهرم شرایط کاریش بده میدونم الانا پول نمیاددستش خودش میگه الان پول نمیاد دستم میگه بعداز زایمان بینیتوعمل میکنم اخه خیلی جاهاخونده وخیلیا بهش گفتن که ماوقتی عروسی کردیم زود اقدام نکردیم بعدافتادیم دنبال دوادرمان که فقط خانوممون بارداربشه ببخشید میگن که رحم خشک میشه یعنی درسته این حرفا؟

میخوای به جات حامله بشیم یا چی

نه عزیزم نمیخواد به جای من حامله بشی و توزحمت بیوفتی ولی شوهرم میگه اگه مدت طولانی بدون بچه بمونیم رحم خشک میشه انوقت باردارسخت میشه میخواستم ببینم واقعا همچین چیزی هست شمااگه جای من بودید چیکارمیکردید