2777
2789
عنوان

کراش نی نی سایت

280 بازدید | 16 پست

دوستان کسی تا حالا کراشش تو اینستاگرام بهش پیشنهاد ازدواج داده یا تو اطرافیان تون براتون اتفاق افتاده ؟ بعد از چند وقت دنبال کردن پیشنهاد ازدواج داده شد از طرف پسر ؟ آیا الان خوشبختن ؟

فقط عنوانت

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🚶‍♀️دقیقا مسله الان منه یکی ۶ ماه  روم نظر داره  میگه دوستی نمخام قبول کن خانوادم بفرستم هر طور باشی میخوام 

ولی من ی تجربه تلخ دارم ب هیچ احدی  اعتماد ندارم نمدونم  چ کنم

باشه من ادم تلخیم  قهوه هم تلخه،ولی خیلیا معتادشن�
🚶‍♀️دقیقا مسله الان منه یکی ۶ ماه  روم نظر داره  میگه دوستی نمخام قبول کن خانوادم بفرستم ...

مگه میخوای باهاش فقط دوست باشی ؟ 

اگه تو عکس هاش رو دیدی و سطحی میشناسیش و دوسش داری در حد آشنایی ازدواج میشه باشی دیگه

مگه میخوای باهاش فقط دوست باشی ؟  اگه تو عکس هاش رو دیدی و سطحی میشناسیش و دوسش داری در حد آشن ...

ن من حتی ب عنوان دوست نمخام بخاطر ی تجربه تلخ قید  هر چی پسره زدم  همه جوره عالیه

میدونم هدفش  ازدواج ولی  مشکل منم ک ن حس دارم ن چیزی

هزار بار جوابش کردم ولی نمیره🚶‍♀️

ن من حتی ب عنوان دوست نمخام بخاطر ی تجربه تلخ قید  هر چی پسره زدم  همه جوره عالیه میدونم ...

منم قبلا تجربه ی تلخ داشتم 😟

اگه بخاطر گذشته بهش حس نداری بنظرم بخاطر گذشته آینده تو خراب نکن چون یک روزی آدم باید ازدواج کنه 

اگه کلا بهش حس نداری قیدش رو بزن 

عکس هاش رو دیدی ؟ 

بعد از چند وقت دنبال کردن بهت پیشنهاد داد ؟ 

هم استانیته ؟

منم قبلا تجربه ی تلخ داشتم 😟 اگه بخاطر گذشته بهش حس نداری بنظرم بخاطر گذشته آینده تو خراب نکن چون ...

اره دیدم حرف میزنیم  ی مشکل داش اتفاقی آشنا شدم باحرفام کاری کردم ک امید ب زندگی پیدا کنه میگه تو این زندگی ب من دادی من میخام فقط با تو کلا ۶ ماه باهاش درارتباطم مثل ی رفیق بقول خودش مشاور ...وهرچی  یهو بعد اینکه بهتر شد  گفت ک دلبسته شدم و از روعقل تصمیم گرفتم یا تو ی هیچ کس 

اره دیدم حرف میزنیم  ی مشکل داش اتفاقی آشنا شدم باحرفام کاری کردم ک امید ب زندگی پیدا کنه میگه ...

آهان 

من از خدا خواستم اگه بر صلاحم هست پیش قدم بشه و اگه بر صلاحم نیست دل هامون رو از هم دور کنه

توکل به خدا 

تو هم از خدا همین رو بخواه 

ما حدود یک سال و خرده ای هم رو دنبال میکنیم گاهی اوقات استوری های هم رو ریپلای میکنیم و من خیلی دوسش دارم و احتمالا اون هم دوسم داره ولی فعلا بهم پیشنهاد نداده

آهان  من از خدا خواستم اگه بر صلاحم هست پیش قدم بشه و اگه بر صلاحم نیست دل هامون رو از هم دور ...

اره دقیقا هرچی خودش بخاد

آهان  من از خدا خواستم اگه بر صلاحم هست پیش قدم بشه و اگه بر صلاحم نیست دل هامون رو از هم دور ...

یک سال و نیم  فعلا پیشنهاد نداده😐

یک سال و نیم  فعلا پیشنهاد نداده😐

آخه حدود یک ساله استوری هام رو ریپلای میکنه 

بنظرم همه چیش عالیه از هر لحاظ ولی یکم مغروره شاید بخاطر همین تا حالا پیشنهاد نداده اینم بگم هنوز مونده تا به شغلی که میخواد برسه شاید بخاطر همینه 

با این گفته هام نظرت چیه ؟

آخه حدود یک ساله استوری هام رو ریپلای میکنه  بنظرم همه چیش عالیه از هر لحاظ ولی یکم مغروره شای ...

هر استوری ریپ زدن  نشانه  خواستن نیست اونم بعد این همه مدت 

بنظرم داری خودتو توجیح‌میکنی با این  حرفات ک وایساده شغلش اوکی شه و...

پسراهرچقدر مغرور  باشن  صبرشون  کنه مخصوصا تو این شرایط

هر استوری ریپ زدن  نشانه  خواستن نیست اونم بعد این همه مدت  بنظرم داری خودتو توجیح‌م ...

یعنی میگی با این همه عالی بودن و کمی مغرور بودنش اگه بخواد زود بهم پیشنهاد میده ؟

آخه میدونم هنوز شلغش صد درصد اوکی نیست

خودم حدود هفت ماهه فهمیدم واقعا ازم خوشش میاد