دوستان کسی تا حالا کراشش تو اینستاگرام بهش پیشنهاد ازدواج داده یا تو اطرافیان تون براتون اتفاق افتاده ؟ بعد از چند وقت دنبال کردن پیشنهاد ازدواج داده شد از طرف پسر ؟ آیا الان خوشبختن ؟
دو ساله مبتلا به ام اس هستم... عاشق شوهر و دخترمم. مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور. با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄 به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره. دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑 خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم قبلا تجربه ی تلخ داشتم 😟 اگه بخاطر گذشته بهش حس نداری بنظرم بخاطر گذشته آینده تو خراب نکن چون ...
اره دیدم حرف میزنیم ی مشکل داش اتفاقی آشنا شدم باحرفام کاری کردم ک امید ب زندگی پیدا کنه میگه تو این زندگی ب من دادی من میخام فقط با تو کلا ۶ ماه باهاش درارتباطم مثل ی رفیق بقول خودش مشاور ...وهرچی یهو بعد اینکه بهتر شد گفت ک دلبسته شدم و از روعقل تصمیم گرفتم یا تو ی هیچ کس
اره دیدم حرف میزنیم ی مشکل داش اتفاقی آشنا شدم باحرفام کاری کردم ک امید ب زندگی پیدا کنه میگه ...
آهان
من از خدا خواستم اگه بر صلاحم هست پیش قدم بشه و اگه بر صلاحم نیست دل هامون رو از هم دور کنه
توکل به خدا
تو هم از خدا همین رو بخواه
ما حدود یک سال و خرده ای هم رو دنبال میکنیم گاهی اوقات استوری های هم رو ریپلای میکنیم و من خیلی دوسش دارم و احتمالا اون هم دوسم داره ولی فعلا بهم پیشنهاد نداده