مووووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7313 عنوان خواب نوزاد 135 بازدید | 13 پست دوستان نوزاد من دو ماه و ۱۵ روزشه و حس میکنم زیاد میخوابهموقع شیر خوردن با شیشه میخوابه وسطش یا همش چرت میزنه از ظهر ساعت ۱ تا الان فقط ۳ ساعت بیدار بوده لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰 1401/02/20 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سردسرد۱ عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 3654 نترس اونجوریه پسر منم همش میخابید تو خواب رشدش بهتره..تپل میشه متنفر از شوهر ...
نیلا۱۳۶۷ عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5936 نوزاد ازبیست وچهار ساعت باید هفده هجده ساعتشو خواب باشه طبیعیه ولی اگر طولانی خوابید مثلا چهارساعت بکوب نزاربخابه بیدارکن شیرش بده چون قندش میوفته
مهیاس98 عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16342 اوایل نوزادزیادمیخوابه پس میخوای بیدارباشه نزاره استراحت کنی خخ توهم بخواب از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مووووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7313 نوزاد ازبیست وچهار ساعت باید هفده هجده ساعتشو خواب باشه طبیعیه ولی اگر طولانی خوابید مثلا چهارساعت ب ... دیشبم از ساعت ۱ تا ۷ صب خوابیده بکوب بیدار نشده لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
مووووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7313 نخوابه چیکار کنه بره نون بگیره 😒😒 لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
نیلا۱۳۶۷ عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5936 دیشبم از ساعت ۱ تا ۷ صب خوابیده بکوب بیدار نشده قندش میوفته توخواب نمیتونه بلند شه دیگه سعی کن دوساعت یه بار بیدارکنی شیر بخوره ....
مووووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7313 چند کیلو وزنش؟ ۵۶۰۰ لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
سوگند۲_۴ عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 1040 حد نرمال خواب کودک ۱۴ساعت از ۲۴ساعته حالا خودت حساب اگه بچت بیشتر از ۱۴ ساعت میخوابه خدایی نکرده یه مشکلی هست به امید روزی که تاپیک تجربه لاغریمو بزنم😖💚
نیلا۱۳۶۷ عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5936 ۵۶۰۰ فک کنم تپلم باشه .....بیشتر به شیر نیاز داره دوساعت یه بار بیدار کن شیر بخوره کم کم خودش بیدار میشه
مووووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7313 فک کنم تپلم باشه .....بیشتر به شیر نیاز داره دوساعت یه بار بیدار کن شیر بخوره کم کم خودش بیدار میشه نه تپل نیس بردمش بهداشت گف معمولی لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰