2777
2789
عنوان

ی سوال

115 بازدید | 14 پست

دوستان من هشت هفته رفتم سونو واس اولین بار والبته شب قبلش خونریزی داشتم سونو گفت بچه دفع شده اما جفت و بقایاش هس دوستان از کجابفهمم دلیل سقط چی بوده احتمال داره قلبش تشکیل نشده باش؟ اگ قلب تشکیل نشه جفتی وجودداره اصلا؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه جفت وجود داشته پس حتما بچه ای تشکیل شده دیگ درسته؟ جالبه بتامم بالابود

اره برامن ۹هفته سقط شدقلبش ایستاده بود

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
خود ب خود سقط کردین یا با دارو؟ من خودش خود ب خود سقط شد 

خودبخودسقط شدالانم اقدامم میترسم...عزیزم شماازمایش قبل بارداری رفتی؟

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
خودبخودسقط شدالانم اقدامم میترسم...عزیزم شماازمایش قبل بارداری رفتی؟

اره رفتم بردم نشون دادم گفت مشکلی نداری بااولین اقدام هم باردارشدم حتی ازمایش خون ک دادم روز۳۲سیکل بتام ۱۱۵۰بود نمیدونم چش شد

اره رفتم بردم نشون دادم گفت مشکلی نداری بااولین اقدام هم باردارشدم حتی ازمایش خون ک دادم روز۳۲سیکل ب ...

عزیزم ببخشیداهی سوال میپرسم توازمایشاتcmv iggبود؟میگن اون مثبت باشه میتونه دلیل سقط باشه

عزیزم ببخشیداهی سوال میپرسم توازمایشاتcmv iggبود؟میگن اون مثبت باشه میتونه دلیل سقط باشه

نه این نبود من ی ازمایش خون دادم اما این توش نبود شما ازمایش بتا دادین؟

نه این نبود من ی ازمایش خون دادم اما این توش نبود شما ازمایش بتا دادین؟

اره بتای منم نزدیک۲۰۰۰بود

روز چند سیکل ازمایش دادین بتاهامون بالابوده

من ی هفته بعدازموعدم دادم الانم اقدامم خیلی میترسم بازسقط نشه

توکل بخدا عزیزم ایشالله ک نی نی دار میشی

همینطورعزیزم...چن سالته شما