2777
2789
عنوان

درمان موخوره کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 27 پست

باید موخوره هارو کوتاه کنی 

بعد موهارو همیشه مرطوب نگه داری. که خشک نشه خصوصا نوک موها. 

یعنی ماسک مو استفاده کنی بعد از حمام هم نوک موهارو با روغن آرگان یا نارگیل یا بادام تلخ چرب کنی. 

شب هم موهارو ببافی 

موهارو بالا هم نبندی 

محکم نبندی 

از شانه چوبی استفاده کنی 

تو حموم موهارو در حالت نشسته بشوری 

شامپو هم مستقیم روی موها نریزی و تو آب رقیقش کنی بعد بزنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موخوره درمان نداره وقتی گرفت باید کوتاه بشه و بعد از اون مراقبتای لازمه رو داشته باشی که دوباره نگیر ...

ممنونم

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
باید موخوره هارو کوتاه کنی  بعد موهارو همیشه مرطوب نگه داری. که خشک نشه خصوصا نوک موها.  ...

وااای عالی بود مرسی

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
وااای عالی بود مرسی

خواهش میکنم ❤️🌹

من خودم همه راه هارو امتحان کردم درمان نشد. 

ولی خب اینکارارو که انجام دادم دیگه خوب شد. 

البته الان که میرم دانشگاه موهامو میبندم بالا که این باعث شکستکی و موخوره شده چون موهام خیلی نازک و حساسه. که باز باید اون قسمت رو کوتاه کنم💔

خواهش میکنم ❤️🌹 من خودم همه راه هارو امتحان کردم درمان نشد.  ولی خب اینکارارو که انجام دادم ...

دقیقا منم موهام خیلی نازکه و لخت لخت دکولوره کردم داغون شد

وای به نظرم دیگه دکلره نکنید  خیلیییی به مو آسیب میزنه، مخصوصا ما که موهای آسیب پذیری داریم.&n ...

اره دیگه به غلط کردن افتادم