2777
2789
البته چون لکه بینی داشتم دکترم سونو نوشت خیلی زود بود

شماکه بینی داشتین تو بارداری منم الان تو هفته شش هستم چند روزه لکه صورتی وقهوه ای کمرنگ دارم براهفته دیگه سونو برام نوشته شیاف استفاده میکنم شما چیکارکردین لکه بینی قطع شد خیلی نگرانم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شماکه بینی داشتین تو بارداری منم الان تو هفته شش هستم چند روزه لکه صورتی وقهوه ای کمرنگ دارم براهفته ...

اصلانگران نباش عزیزم فقط وفقط استراحت و شیافاتو استفاده کن منم شیاف ازهمون موقع استفاده میکنم تاالان ک ۲۰هفتمه 

اصلانگران نباش عزیزم فقط وفقط استراحت و شیافاتو استفاده کن منم شیاف ازهمون موقع استفاده میکنم تاالان ...

من دکتر قرص دوفامد ۱۰داد برای جلوگیری از سقط میترسم خطر داشته باشه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
وای آدم خسته میشه دلش میخواد رو کمر بخابه

عزیزم مبارکت باشه ان‌شاءالله الان هنوز زوده سنگین که شد به پشت نخواب آخه فشار میاد به رگ های پشت بسته میشن خطرناکه الان که غمی نیست هنوز

عزیزم مبارکت باشه ان‌شاءالله الان هنوز زوده سنگین که شد به پشت نخواب آخه فشار میاد به رگ های پشت بست ...

ممنون گلم ..منظورت رو کمر خوابیدن هست ؟؟

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
اصلانگران نباش عزیزم فقط وفقط استراحت و شیافاتو استفاده کن منم شیاف ازهمون موقع استفاده میکنم تاالان ...

هنوز لکه دارین یا قطع شده خیلی نگرانم هفته دیگه باید برم براسونو قلبش شما از چه شیافی استفاده میکنید من دکتر برام سیکلوژست نوشته ولی هر چی گشتم پیدا نکردم گفتن شرکتش الان اکتوژست تولید میکنه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
ممنون برام دعا کنید سالم سالم سالم باشه چه سال منتظر بودم 

ان‌شاءالله استرس نداشته باش وشاد باش از خدا بخواه هرچی میخوای واقعا لحظات نابی رو تجربه میکنی دعا کن زیاد واسه بچت ان‌شاءالله سالم بغلش کنی عزیزم

نه خداروشکر همون هفته های اول بااستراحت رفع شد شیاف فرتیژست پروژسترون ۴۰۰

خدارو شکر تورو خدا برامنم دعا کنید دل تو دلم نیست