2777
2789
عنوان

دوتا خونه داریم.دهک چندیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ما كه ندادن نامردا😒

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
دوستان ژن خوب دارن 

نه اتفاقا شوهرم کارگره و ساعت ۸ ۱ب پیره و ۱۱ شب میاد خونه و با اضافه حقوقمون ۷،۸ تومنه

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
وضع تون خوبه دیگه کی تو این زمونه اول زندگی ۲ تا خونه داره یکی دیگه هم در شرف خریده؟ حداقل اجازه بد ...

آره واقعا اونایی ماشا الله دارن میان باز یارانه میخوان من جاری اینا انقد ثروت دارن فک کنم چهار پنج تا خونه دارن سه چهر تا ماشین بازم میگه چرا یارانم نو قطع کردن

نه اتفاقا شوهرم کارگره و ساعت ۸ ۱ب پیره و ۱۱ شب میاد خونه و با اضافه حقوقمون ۷،۸ تومنه

خدایی چجوری میشه با این حقوق دوتا خونه و ی ماشین ۳۰۰ داشت به مام بگو 

هر چقدم وام و قسط باشه بازم نمیشه ک 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
اگه قفل نکنی الان نی نی یار ۵ کاربریتو میبنده

خزان نارنجی شما همیشه و تو هر تاپیکی قصد فضولی و جنجال داری بابا چکار داری یکم اخترام بزار به دیگران همیشه قرار نیست حرف تو درست باشه 

وام مسکن گرفتی ؟

برای اولی اره.

دومی پولای عروسی و ماشین قبلی و فروختیم و خونه قیمت پایینتر گرفتیم.

یک ماشین مدل پایین گرفتیم

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
مشهد

اخه مشهدم خیلی گرونه همون شهرک قاسم ابادش ک مثلا خیلی گرون نیست ۳.۴ تومن اپارتمان 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱