به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اینقدرموهام پرحجم بودالان یه تیکه نازک واسم مونده،بهشم چندبارگفتم قدموهام کوتاه نشه وحجمشم کم نشه
چونکه حسودن . موهای من تا رونم بود گفتم یکم کوتاه کنه تا وسط کتفم کوتاه کرد خودمو بکشم هم دیگه موهام ب اون بلندی نمیشن . همش میگفتن وای جقد موهات پره چقد موهات بلنده این همه مو ب چ درد میخوره
از سال ۹۷ عضوم .کاربر خانمم ب اسم کاربریم و عکس گیر ندید کاراکتر مورد علاقمه تو سریال دوست داشتنیم😎 ...
من احساس میکنم به عمد میزنن که موهاتون رو بفروشن گناهشون رو پاک نمیکنم.بنظرم شکایت کن اگه اینطوره
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️