2777
2789

بچه هاچیکارکنم دوباره موهام پرحجم بشه؟دارم دق میکنم اینقدرگریه کردم که نفسم درنمیاد،خدالعنت کنه همچین ادمایی رو

موهاتون بلند بود؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالیشون نیست. ادم کوتاهی رو نباید هرجایی بره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میشه بگی حجمش و چجوری دیگه کم کرده؟ 

خوردش کرده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اینقدرموهام پرحجم بودالان یه تیکه نازک واسم مونده،بهشم چندبارگفتم قدموهام کوتاه نشه وحجمشم کم نشه

چونکه حسودن . موهای من تا رونم بود گفتم یکم کوتاه کنه تا وسط کتفم کوتاه کرد خودمو بکشم هم دیگه موهام ب اون بلندی نمیشن . همش میگفتن وای جقد موهات پره چقد موهات بلنده این همه مو ب چ درد میخوره

از سال ۹۷ عضوم .کاربر خانمم ب اسم کاربریم و عکس گیر ندید کاراکتر مورد علاقمه تو سریال دوست داشتنیم😎 ...
چونکه حسودن . موهای من تا رونم بود گفتم یکم کوتاه کنه تا وسط کتفم کوتاه کرد خودمو بکشم هم دیگه موهام ...

آدم خودش میدونه موهاش به چه دردش میخوره اینقدر بدم میاد گیر میدن مو به این بلندی رو میخوای چیکار من دوسش دارم تو موهاتو بلند نکن والا 

تاوسطای کمرم امابینهایت پرحجم😭😭الان اومده تاپشت گردنم وبارییییک

من احساس میکنم به عمد میزنن که موهاتون رو بفروشن گناهشون رو پاک نمیکنم.بنظرم شکایت کن اگه اینطوره

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️