2777
2789
عنوان

بچه ها یکی از کاربر های اینجا چند روز پیش فوت کرده 🖤🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 173618 بازدید | 1414 پست

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الهم صل علی محمدوال محمد

خداگل چین هست طفلی خدا به پدرومادرش صبربده

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از همه کسایی که همدردی کردن و برای اون مرحوم به هر طریقی دعا کردن

من دیگه تاپیک رو قفل میکنم اگه دوست داشتید فقط براش یه فاتحه بخونید

اینکه میگید خب هممون میمیریم و فلان واقعا جواب جالبی نیست، اگه دوست یا عزیز خودتون هم دور از جون فوت کنه مخصوصاااا با این سن کم این حرف رو میزنید؟ مبینا واقعا کم سن بود و پر از انرژی پر از امید و ارزو هایی که دفن شدن، برای همین رفتنش خیلی درد داره و هنوز هم باور کردنش سخته؛ اگرچه که مطمئنا اون فرشته کوچولو الان جای خیلی قشنگ تریه و غم و اندوهش فقط برای دوستان و خانوادشه و عمیقا امیدوارم خداوند صبر ایوب به خانوادش بده چون غم از دست دادن فرزند اونم تو این سن واقعا عمیقه...

بین این همه ادم جور واجور قسمت یه عده‌مون بوده که با این فرشته کوچولو اشنا بشیم شب و روز باهاش حرف بزنیم شوخی کنیم و بخندیم اگه میشناختینش میدونید که همیشه چقدر به فکر و به یاد بقیه بود اگه کسی یه مدت نبود به یادش میفتاد در حالی که خیلیا بی توجه بودن، اون اومد که به خیلیامون ثابت کنه پاکی و معصومیت هنوز وجود داره حیف که عمرش کوتاه بود و تقدیرش به رفتن بود🥀

و  خواهشااااا خواهشااااا اگه کسی عکسی رو داره دیگه پخشش نکنه تو این یکی دو روز خب خیلیامون چه در این سایت چه سایت  مادران ، مامی گپ یا بقیه سایت ها عکس مبینا رو گذاشتیم برای همین دیگه تو سایت ها دست به دست میشد ولی خواهشا دیگه عکسش رو جایی قرار ندید شاید خانوادش راضی نباشن

و در اخر روحت شاد دختر مهربون آروم بخوابی🖤

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/