آقا این شوهر دختر خاله من خارجیه بعد اینا واسه عروسی شون رفتن کارت دادن از الان واسه ۱۸ خرداد بعد این فامیلای فضول رفتن از فیس بوک سرچ کردن طرفو همه جیک و پوکه طرفو در آوردن این دوماد ما رفته زنگ زده به دختر خالم که آره فامیلات منو سرچ کردن و ... دختر خاله منم رفته زنگ زده به مامان بزرگم که من سپیده ۳ سال پیش نیستم جلو این خواهراتو بگیر من عصبیم و... از اون جا که من خییییییلیییییی فضول تشریف دارم رفتم با گوشی مامانم پیج اینستای طرفو پیدا کردم 🥴😂😂😂و درخواست فالو دادمممم !! بعد دوباره طرف زنگ زد گفت من فالو شدم از طرف ............ بعد دوباره دختر خالم داد هوار که شما چرا اینجوری میکنین چرا جلو خودتون رو نمیگیرین ؟؟؟ حالا مامان منم که از این چیزا سر در نمیاره که اومده به من میگه که سپیده میگه من شوهرشو فالو کردم من اصلا بلد نیستم و ناراحت شدم و... بعد من گفتم به کلیه چپم و به روی خودم نیاوردم که من این غلطو کردم ,😁😁😂😂🤣 گفتم مامان گوشیت هک شده و خلاصه امروز ازش پرسیدم که چیشد این ماجرا گفت با مامان بزرگ آشتی کرده بعد خالمم گفته که احتمالا فامیلا هک کردن
من این گند رو زدم ولی حالا نمیدونم اعتراف کنم بدتر میشه یا نه به صادق بودنم جایزه میدن عذاب ویژدان گرفتم ولی اینم بگم که این داماده خیلی میگیره که از اونجا زنگ زده به این ماجرا رو گفته 🤣😂😂😂😁