2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خوشگله.. چند متری..قیمتش چنده

۱۲متری نقد ۹میلیون هفصد شانه

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

فقد میتونم بگم رنگ روشن نخر فقد دوسه ماه قشنگ زود کثیف میشه..تند تمدن بدی قالیشویی فرشته نابود میشه

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
فقد میتونم بگم رنگ روشن نخر فقد دوسه ماه قشنگ زود کثیف میشه..تند تمدن بدی قالیشویی فرشته نابود میشه

فرش روشن قبلا داشتم اوکیه ولی اینک الان همه فرشا روشنه چیکارکنم تیره ده مده شده 

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
فقط دوتا رنگ غالب داره سعی رنگ های بیشتری توش بکار رفته باشد

عه مرسی

اصلاااااا

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
منم میخاست روشن بخرم منصرف شدم اینو خریدم بجاش مبلامو روشن گرفتم😁اینم گلبرجستس

خیلی قشنگه