2777
2789
نمیدونم چی بگم درمقابل این همه مقاومت برای متوجه نشدن! 

👍

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم، ب امید روزی ک برم کنسرتش 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یارانه 45 هزارتومانی و معیشتی حذف شد

عزیزم « سی پی آر »میدونی چیه؟! وقتی مریض علائم حیاتی نداشته باشه با دستگاه به قلبش شوک میدن که شاااید بتونن برگردوننش   . 

اقتصاد مملکت الان در حال مرگه، این کارها هم همون سی پی اره، آخرین تیر در ترکش!!!! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
نمیدونم چی بگم درمقابل این همه مقاومت برای متوجه نشدن! 

منم همینطور! 

نمیدونم نمیفهمین چی داره به سرمون میاد یا خودتونو زدین به نفهمیدن یا منافعتون در نفهمیدنه!!! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
اره دقیقا  انشالله حداقل این تدبیرشون ب کار بیاد

ان شاءالله 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

منم همینطور!  نمیدونم نمیفهمین چی داره به سرمون میاد یا خودتونو زدین به نفهمیدن یا منافعتون در ...

چقدر در افکارمون نقطه ی مشترک داریم برای همدیگه! 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
@میتراحسینی   تاپیک آخر ایشون رو الان دیدم، جالب بود بخونین

چرت گفته یک جوری میگه با ۴۵تومن بری انگشتر چینی بخری انگار نمیدونه ایران چه خبره ۴۵تومن پول یک کیلو زردآلو هم نمیشه

فقط مردم بااین کارا بدبخت تر میشن چون بازم قیمت اجناس پایین نمیاد پول یارانه می‌ره روی اجناس میشه مثل کوپون ولی یارانه پول کمیه برای این کار درنتیجه پول کمی از طرف دولت می‌ره برای این کار و بیشتر پول اجناس رو مردم باید بدن

❤️
چقدر مزخرف گفته!  آدم انقدر سطحی؟!

خانم عمقی نگر و با شعور و بافرهنگ محض اطلاع فقط 

برنامه ریزی هموطنات رو واسه چندرغاز دیشب بخون

بلکه متوجه تلخی ماجرا وتاپیکم شدی اونموقع ادعای فضل کن

چرت گفته یک جوری میگه با ۴۵تومن بری انگشتر چینی بخری انگار نمیدونه ایران چه خبره ۴۵تومن پول یک کیلو ...

التماس ادب و تفکر فقط

خوشم میاد اصلا نمیدونی ساعت چنده.بعد اظهارنظرم میکنی 

چرت گفته یک جوری میگه با ۴۵تومن بری انگشتر چینی بخری انگار نمیدونه ایران چه خبره ۴۵تومن پول یک کیلو ...

عزیزم مودبانه تر میگفتید این رو، ببینید درست نخوندین انگار، اونجا نوشته این پولی که الان واریز شده به حسابتون برای چیز دیگه ایه نه طلا! این رو مثال زدن چون توی همین سایت یکی میگفت برای ما 3 تومن ریختن شوهرم گفته برو طلا بخر، از این نظر، وگرنه با 45 تومن الان ماست دستت نمیدن 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
عزیزم مودبانه تر میگفتید این رو، ببینید درست نخوندین انگار، اونجا نوشته این پولی که الان واریز شده ب ...

بخدا آدم میمونه اولا ایناها کجا بزرگ و تربیت شدن

دوما خانواده و اطرافیانشون چجوری تحمل میکنن اینارو

نمیتونه ۲جمله مودبانه تایپ کنه.حتما باید ادب و فرهنگ خانوادگیشون رو بروز بدن

التماس ادب و تفکر فقط خوشم میاد اصلا نمیدونی ساعت چنده.بعد اظهارنظرم میکنی 

من التماس تفکر از شما دارم که کمی فکر کنی و متوجه بشی این کار فقط باعث بدتر شدن وضعیت مردمه چون پول کمی از طرف دولت  می‌ره برای اجناس و بیشتر پول رو باید مردم بدن 

کلا وضعیت اقتصاد درست نمیشه بدتر هم میشه 

به استاتر اون تاپیک هم باید بهش کمی فکر کن تا متوجه بشی با۴۵تومن نمیشه چینی بخره فکر کنم بااین حرفشون باید متوجه شده باشین که ایشون از هیچی خبرنداره

❤️
عزیزم مودبانه تر میگفتید این رو، ببینید درست نخوندین انگار، اونجا نوشته این پولی که الان واریز شده ب ...

خب وقتی چرت گفته چیز دیگه ای نمیشه گفت 

ببین پول کمی از سمت دولت می‌ره برای اجناس و بیشتر پول رو باید مردم بدن درکل اقتصاد درست نمیشه مگه این که دولت قبول کنه ۷۰درصد پول اجناس رو خودش بده  به تاجر ها یا کار خونه دار

این پولی هم که الان واریز شده انقدری نیست که بشه باهاش طلا خرید

❤️