2777
2789
عنوان

بچتون چندتا پوشک مصرف میکنه روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست
خوشبحالت انقدرم گرون شده بخدا سایز ۵ میگیرم ۲۸ تا داره کلا یه هفته رو جواب میده

مارک ارزون بگیر

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چطور گرفتی دخترم ۲سال و نیمه هنوز نگرفتم البته از دسشویی رفتن هم خوشش نمیاد 

دختر منم دوسالو نیمشه‌ تابستون ازش گرفتم فقط روزا رو.

هر ۲۰ دقیقه میبردمش دستشویی. مدام هم ازش میپرسیدم. سر دو هفته خودش بهم‌ میگفت . فقط هم شبا وقت خواب پوشک میگرفتم.تا اینکه دو شب پیش اخر وقت دیدم پوشکش تموم‌شده.  اخر وقت بود بیرونم بارون .گفتم ولش کن بزار یاد بگیره. یبار فقط سه شب بیدارش کردم بردم دستشویی.تا ظهر هم‌میخوابه. دو شب خیس نکرد منم کلا نمیگیرم دیگه. البته مواظبم سردیجات و اب نخوره زیاد‌ 

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است
منم ۵ میگرفتم. صبور باش کم کم بهش یاد بده. من با ابنکه شاغلم ولی برای ابن مورد وقت گذاشتم با بازی و ...

بالا یه مدت می‌بردم سرپاش میگرفتم  یاد گرفته بود قشنگ هر سری می‌کرد بعد الآن که یه مدته بیرون روی داره باید همش ببندمش

بالا یه مدت می‌بردم سرپاش میگرفتم  یاد گرفته بود قشنگ هر سری می‌کرد بعد الآن که یه مدته بیرون ر ...

ابن مدت خب باید ببندی. بخاطر دندون دراوردن اذیت میشه..

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است
مای بیبی میگرفتم شده ۱۷۵ حالا ببم گرفتم ببینم چطوریه

منم دارم ببم میبندم اولاش چون به مارک ببم عادت نکرده بود قرمز میشد ولی بعدش خوب بود

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم