2777
2789

بچه ها من هفته ۱۶ بارداریم زیر نافم یهو سفت میشه دست میزنم بچه رو حسش میکنم ولی حرکتی نداره خطرناکه؟؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  

بحث و جنگ و دعوا و خون و خون ریزی و گیس و گیس کشی سر انتخاب کردن جذاب ترین پسر ترکیه

از دست ندینننننن👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8630090/کراش

Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼

نه فکر نکنم خطری باشه بچه میترسه واکنش نشون میده 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۶ هفته چ حرکتی عزیز من

استراحت کن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
نه فکر نکنم خطری باشه بچه میترسه واکنش نشون میده 

تجربه ای داری عزیزم من تا حالا حرکتشو حس نکرده بودم فقط این سفت شدنشو حس میکنم 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  

نه عادی خودشو جمع میکنه

سردت نیست؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه اصلا نگران نباش  واسه حس کردن تکون خوردناش هنوز زوده

سفت شدنش نگران کننده نیست انگار میاد بالا بعد میره پایین مثه اینکه زبونتو میزاری لپت لپت میاد بالا 

۱۶ هفته چ حرکتی عزیز من استراحت کن

عزیزم نگرانم چرا سفت میکنه خودشو زیر نافم 

نه عادی خودشو جمع میکنه سردت نیست؟؟

ن سردم نیست صبح ها خودشو زیاد سفت میکنه میاد بالا دست میزنم بهش کاملا حسش میکنم 

تجربه ای داری عزیزم من تا حالا حرکتشو حس نکرده بودم فقط این سفت شدنشو حس میکنم 

منم یدونه بچه دارم وقتی باردار بودم دردهای پهلو وشکم زیاد داشتم تا دلت بخواد بهم میگفتن شکم اولت بچه رشد میکنه دردت زیاد ازراین حرفا اما من همش به دکترم میگفتم فقط نگاه میکرد خخ

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
سفت شدنش نگران کننده نیست انگار میاد بالا بعد میره پایین مثه اینکه زبونتو میزاری لپت لپت میاد بالا&n ...

اصلا جای نگرانی نداره طبیعیه 

من‌ یه ماه و نیمه زایمان کردم 

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
همون شروع تکونهاشه احتمالا ، نگران نباش ،از یکی دو هفته دیگه واضحتر متوجه میشی 

اهان ممنون عزیزم 

اصلا جای نگرانی نداره طبیعیه  من‌ یه ماه و نیمه زایمان کردم

خیلی ممنون عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه