2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که پولدارن

292 بازدید | 14 پست

از بچگی تو خانواده پولدار بزرگ شدن بدون هیچ سختی تو پر قو

بعدش هم با یه مرد پولدار ازدواج میکنن

به خاطر پولدار بودنشون دنبال علایقشون میتونن برن

شغلی که دوست دارن رو میتونن به راحتی داشته باشن

حتی اگر با شوهرشون مشکلی داشته باشن طلاق میگیرن و بع‌د طلاق هم زندگی خوبی دارن

هرچی بخوان میتونن داشته باشن بپوشن و عمل کنن و ژل بزنن و زیباهم بشن

فقط هرچی بدبختی و تحمیله برای ما فقیر بیچاره هاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونواده ی پولدار بزرگ شدن با شوهرپولدارازدواج کردن....

چرا ماخانوما همش باید منتظر این بمونیم یه پولداربه پستمون بخوره تا به اهدافمون برسیم.....چرا رو پاهای خودمون نمیایستیم...نمیدونم واقعا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

حقققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققق

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔
تو خونواده ی پولدار بزرگ شدن با شوهرپولدارازدواج کردن.... چرا ماخانوما همش باید منتظر این بمونیم یه ...

الکی شعار ندید

تو خانواده بی پول بزرگ شدم

رو پای خودم ایستادم

هنوزم مثل سگ دارم برای دو قرون پول جون میکنم

ولی به هیچکدوم از ارزوهام نتونستم برسم

فقط به زور شکممون رو سیر میکنم

الکی شعار ندید تو خانواده بی پول بزرگ شدم رو پای خودم ایستادم هنوزم مثل سگ دارم برای دو قرون پول ...

دقیقا کسی این متنو درک میکنه که بفهمه وقتی خوانوادت پولدار نباشن میخوای چ غلطی بکنی؟ درس وکار.. همش سرمایه میخواد

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔

درست میگی زندگیو پولدارا میکنن و هرچی سختیه ما میکشیم واسه یه خونه ۵۰ متری هرچی داریم باید بفروشیم وام بگیریم و هزار تا چیز دیگه اونا واقعا خوشبختن

گناه من سادگی بود .

دقیقا واسه داشتن یه ‌خونه باید کلی بگذریم قسط تحمل کنیم گرسنگی بکشیم.. برا داشتن یه چیزی همش باید بگذریم و حد اقل دو سه سال تحمل‌کنیم تا بدستش بیاریم

اونوقت پولدارا..

یکی که بعد از ما ازدواج کرد فقط چون پدر پسر پولدار بود سریع بچش رفت سر خونش ماشینم گرفت براش یه زندگی با رفاه دارن از همون اول نامزدی

اونوقت من یه ساله دارم دق میکنم کی قراره برم خونم..

..