2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مولفیکس ترک استفاده میکنم,عالیه. قبلا مرسی میگرفتم که اونم خیییییلی خوب بود.اما قیمتش با پوشکهای خارجی فرق نداشت. اگه الان 6500 بشه پیدا کرد واقعا می ارزه. هایپر آخرین بار قبل از گرونی 7000بود.
باشد اندر پرده بازی‌های پنهان، غم مخور...
به نظر من مولفیکس ایرانی خیلیخوبه من اول پریما استفاده میکردم الان خیلی از مولفیکس راضیم .
چطور میگید پس میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام مامانا... من دامادمون سوپرمارکت داره و وقتی میره بازار برام خرید می کنه ... دیروز هم مرسی سایز 3 که 12 عددی هست رو 3100 تومان خرید برام... البته من 24 عددی میخواستم که موجود نبوده... شما هم ببینید مرکزش تو شهرتون کجاست... من کرج هستم از بازار محمدشهر برام گرفتن
مامانای عزیز سلام
من قبلا تو پرمیس کار میکردم
اصلا به هیچ عنوان نمیشه گفت خوبه چون نه لایه رویی داره نه زیری
ولی الان تو گلرنگم و مرسی و پامتی و بارلی میزنیم از نظر من مرسی پامتی بارلی داره با محصولات خارجی مثل مولفیکس رقابت میکنه
چون میدونم از چه موادی داره استفاده میکنه پیشنهاد میدم از این محصولات بخرید
از اونایی هم که استفاده کردن بپرسید مطمئن باشید همه راضین
من تو این کارخونه کارشناس کنترل کیفیتم اگه سوالی داشتید در خدمتم
مامانای عزیز سلام
من قبلا تو پرمیس کار میکردم
اصلا به هیچ عنوان نمیشه گفت خوبه چون نه لایه رویی داره نه زیری
ولی الان تو گلرنگم و مرسی و پامتی و بارلی میزنیم از نظر من مرسی پامتی بارلی داره با محصولات خارجی مثل مولفیکس رقابت میکنه
چون میدونم از چه موادی داره استفاده میکنه پیشنهاد میدم از این محصولات بخرید
از اونایی هم که استفاده کردن بپرسید مطمئن باشید همه راضین
من تو این کارخونه کارشناس کنترل کیفیتم اگه سوالی داشتید در خدمتم
منم از مرسی و بارلی و مای بیبی پریمیوم و جین کینگ راضیم مولفیکسم تا حالاخوب بوده ولی بعضی مامانا گفتن بسته های جدیدش بی کیفیته که من هنوز جدیدش را نخریدم
بگم که کلیه مدلهای پوشک های ترکم استفاده کردم و توی ایرانیها هم پوشک خوب داریم به شرط اینکه کتان باشه
نم پس دادن پوشک به جثه بچه و خوب نبستن پوشک مربوط میشه هر پوشکی واسه یه جثه ای جواب میده واسه همین بعضیا از یه مارکی راضین بعضیام نه
من تا حالا پامتی و مولفیکس استفاده کردم خوب بودن دوست ندارم بچمو بکنم موش آزمایشگاهی و هی روش پوشک امتحان کنم
من خیلی انواع پوشک رو امتحان کردم
به نظرمن هاگیز بهترینه
اما توی ایرانی ها پنبه ریز عالیه .فقط خیلی بی قیافه است و ساده وکمی ضخیمه به نسبت خارجیا مخصوصا.اما نه حساسیت می ده وهم اینکه خیلی کم تر از بقیه پس می ده.من تمام سایزایی که تا حالا امتحان کردم این طور بوده.
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام