2777
2789
در ضمن جوی فول عطری نیست اونم خوبه 66 تایی 25 تومن ولی من از کن ب ب راضی تر بودم بخاطر ظزافت و کش بغل چسب هاش که خوب رو تن بچه میشینه و پا رو زخم نمیکنه و اصلا نم نمیده
هاگیز پشتش کش میخوره و نسبت به این دو تا زمخت تره به نظرم از جوی فول بهتره 60 تایی 25 تومن اصلا نم نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من که خیلی راضیم تو پای پسر من که تقریبا ظریفه شیطنت هم زیاد داره خیلی خوب وامیسه نسبت به پمپرز -پمپرز اکتیو بی بی - هاگیز - جوی فول -جین کینگ - بی بی کرا - مای بیبی -ماما - پنبه ریز- مولفیکس ایرانی - من همه اینا رو امتحان کرد م واسه پسرم کن ب ب از همه بهتره
آزی جون نی نیت چند وقتشه
من مای بی بی-مولفیکس-اسلیپی- هاگیز-ماما و مرسی رو استفاده کردم ... مولفیکس و هاگیز و اسلیپی قیمت هاشون بالاتر هست واز بین اینها اسلیپی کمی بهتره... (حدودا دونه ای 370 الی 420 )
ماما اگر گیر بیاری قیمتش 4000 تومن هست هر بسته اش و کیفیتش هم خوبه به نسبت... فقط یه مقدار سنگین هست.. من الان مرسی گرفتم از مغازه 8500 که همین رو از عمده فروش 6500 گرفتم دونه ای 270 می افته و کیفیتش واقعا از ترک کمتر نباشه اما برابر هستش...
منم از مرسی خیییییییییلی راضیم من یه مدت اوی بی بی میبستم از عطرش بدم میاد اما به نظرم کیفیت مرسی خییییلی بهتره به نظرم کم از هاگیز نداره البته نسبت به قیمتش
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
من پریما می گیرم پمپرز خیلی از مولفیکس خارجی بهتره و نازک تره گاهی دیگران می گن بچه پوشک داره ؟
اما الان خیلی گرون شده
البته سایز نوزدادیش بیشتر داره و خوبه

بچه نه می سوزه نه حساسیت می ده نه پس می ده مدت طظولانی تری هم می تونی نگه داری