2777
2789
عنوان

ذهنم درگیرههه🥲💔

209 بازدید | 9 پست

بچها من یکی از دوستای صمیمیم پسره، بعد کلا ی جوریه ک محاااله ی‌ روز ب من پیام نده..جدا از پیامای طول روز هرشب شب به خیرم میگفت

الان دیروز کلااا آن نشدع نمیدونم چرااا🤦🏻‍♀️ کلااا ذهنم مشغوله

خودمم دیشب بهش پیام دادم سین نزده😶 ینی ممکنه اتفاقی براش افتاده باشه!☹....

دعاکن براش انشاا... مشکلی پیش نیومده،بد ب دلت را نده هر اتفاقی ممکنه مثلا نت نداره،رفته جایی خونه کاری پیش اومده و...

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن بش

میدونی چیه رفاقتمون خیلی سادستااا ینی هیچ احساس و...توش نیست

ولی میگه مامانش اینا روی روابط دختر و پسر چ رفاقت چ رل و..حساسن براهمین میگه ی موقع زنگ نزنی ک متوجه بشن🤦🏻‍♀️

اخرین بازدید تلگرامشم زده ب تازگی

خب ب تازگی تا معمولا ی هفته مینویسه گلم،نگران نباش سرتو ب چیزی گرم کن تا انلاین بشه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام