2777
2789
عنوان

ولخرجی همسر

194 بازدید | 14 پست

شوهرم خیلی ولخرجه. قبل از ازدواج با منم بوده اما خانواده پدر شوهرم همش از چشم من میبینن میگن ما توقع داشتیم تو درستش کنی. خیلی ناراحتم نمی‌دونم باید چیکار کنم دست از ولخرجی برداره هرچی هم بهش میگم بیا پس انداز کنیم میگه تو نمیخاد نگران باشی چکار کنم بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چیا میخره یاکجاها خرج می‌کنه 

مثلن می‌بره رستوران منو ما دونفریم به اندازه چهار پنج نفر غذا میگیره میگه بعد خونه بخور منم نمی‌خورم میریزم دور. هروقتم بهش میگم بازم همون اش همون کاسه. میوه می‌ره یه عالمه میخره خودشم اهل میوه نیست خراب میشه میریزم دور.نمیدونم چکار کنم. ما اصلا خرج لباس و اینها نمی‌کنیم همش خورد و خوراک. ذره ای پس انداز نداریم خیلی ناراحتم خیلی 

برو یک وام چاق بگیر مجبور شه قسط بده یا طلا بردار قسطی . یک کاری کن پولش و خرج‌چیزای مهم کنه

اگه بدون اجازه اش برم طلا بخرم خیلی ناراحت میشه یسری اینکار رو کردم جیگرمو له کرد از بس غر زد. مشکل اینه خودشو عقل کل می‌دونه منو بچه

وا خیلی بده ک

خیلی . هرروز عذاب وجدان دارم بخاطر اسراف. پدر شوهرم میگه زنتم ولخرجه با اینکه من خیلی کم خرج میکنم شوهرم اصلا درکی ندارع . خونه نداریم شوهرم هم عین خیالش نیست. فقط ذره ای پول داشته باشه سریع خرجش میکنه

برادرمنم همین طور بود خانومش رفت طلا ماشین قسطی برداشت الان داره قسط می ده

جرات ندارم قسط های خونگی اسم بنویسم چون بفهمه ناراحت میشه میگه برو کنسلش کن پول نداریم بدیم اینها الکیه و هزار تا بهونه میاره.