2777
2789
عنوان

اونایی که سگ و گربه دارن بیان

527 بازدید | 44 پست

ی سوالی ذهنمو مشغول کرده،میگم وقتی دسشویی میکنه بعدش میشورینش یا با همون وضعیت راه میفتن تو خونه،یا وقتی میره بیرون کف پاهاش که تو خیابون بوده میاد تو اتاق؟؟؟واسم سواله فقط نه توهین کنید نه دعوا،نه بدم میاد نه دارم سگ و گربه،فقط به سوالم جواب بدین 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دستشویی که فقط میدونم سیستمش جوریه که خودش کثیف نمیشه..یعنی به هیچ عنوان اطراف دستگاه تناسلیش آغشته به ادرار و مدفوع نمیشه

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
باغ وحش شد ک 😂

اخه واسم سواله،من خیلی حساسم رو تمیزی بعد میگم اینا که میان تو خیابون گردش با حیوون خونگی بعد پاهاشونو همونجوری میبرن رو فرش

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

دسشویی کنن کثیف نمیشن

دست و پاشم میشه تمیز کرد اگه خاکی شه 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
واسه دستشویی که فقط میدونم سیستمش جوریه که خودش کثیف نمیشه..یعنی به هیچ عنوان اطراف دستگاه تناسلیش آ ...

چطور؟؟؟واقعا؟من ندارم 

دسشویی کنن کثیف نمیشن دست و پاشم میشه تمیز کرد اگه خاکی شه 

خب پشم دارن دیگه کثیف نمیشه؟نمیدونم چه سوالی نصفر شبی ذهنمو درگیر کرده🤣🤣🤣

موهاشونم میریزه

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸