2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تاحالا گفته باید خفه میشدم؟ لابد عصبانیش کردی دیگه اونم ی چیزی گفته پدرت ک از ته دل ب تو نفرین ...

از صدتا دشمن بدتره، جز بدبختی چیزی برام نداشته

میگ بمیر، میگ خدا لعنتت کنه، میگ بودو نبودت فرق ندارع، یعنی چی گفته؟؟؟؟؟؟؟ 

قبول نیس دیگه . گفتی فقط گفتا خدالعنتت کنه ک اونم عصبی بوده از دهنش پریده لابد

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
میدونم چی میگی همه ی ما ای غمو داریم همه ی ما اذیتیم میتونیم همو درک کنیم . خب واسه چی دعوات شد باها ...

من اصن مشکل نداشم خواهرم جیغ زد فک کردن من مقصرم ریختن سرمنه بدبخت

دختره۳۰سالشه ی ذره شعور نداره

از صدتا دشمن بدتره، جز بدبختی چیزی برام نداشته

عزیزم من از زندگی شما خبر ندارم و ممکنه خیلی حرفای دیگه ای بهت بزنه ک حق داری ناراحت بشی 

من فقط نظرمو درباره این حرفش گفتم و گفتم لابد اولین باره اینو بهت گفته

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
عزیزم من از زندگی شما خبر ندارم و ممکنه خیلی حرفای دیگه ای بهت بزنه ک حق داری ناراحت بشی  من ف ...

میدونم، کسی جای من نیس توقع ندارم درک کنه، ولی اولین بارش نیس...

همه اینارو گفته

نگفتی ومنم از زندگی شما خبر ندارم 

درست میشه عیب نداره❤

میدونم، کسی جای من نیس توقع ندارم درک کنه، ولی اولین بارش نیس...

منم گاهی اوقات ک بابامو عصبی میکنم ی چیزی میگه عیب نداره ایشالله درست میشع

۲۳

من ۲۴ سالمه منم تا حالا یه حرفایی شنیدم . میدونم خیلی ناراحتی و برات خیلی سخت میگذره. باید سعی کنی کم کم کمتر اهمیت بدی و به این فکرکنی که دیگه اون همینه تو باید خودتو قوی و مستقل کنی. ❤️

من ۲۴ سالمه منم تا حالا یه حرفایی شنیدم . میدونم خیلی ناراحتی و برات خیلی سخت میگذره. باید سعی کنی ک ...

اولین بارش نیس ولی امشب تیر خلاصو زد و مرگمو خواست