f4692 مدیر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 997 عنوان بابام گف خدا لعنتت کنه | مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 47 پست دلم داره میترکه دارم خفه میشم، چون پدره حق داره هرکاری دلش میخواد بکنه؟ هرچی دلش میخواد بگه؟ 1401/02/20 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
igjjok عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 1839 هیشکی نمیدونه چی دارم میکشم از دستش میدونم چی میگی همه ی ما ای غمو داریم همه ی ما اذیتیم میتونیم همو درک کنیم . خب واسه چی دعوات شد باهاش؟
f4692 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 997 منم تاحالا گفته باید خفه میشدم؟ لابد عصبانیش کردی دیگه اونم ی چیزی گفته پدرت ک از ته دل ب تو نفرین ... از صدتا دشمن بدتره، جز بدبختی چیزی برام نداشته
royam18 عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 10387 میگ بمیر، میگ خدا لعنتت کنه، میگ بودو نبودت فرق ندارع، یعنی چی گفته؟؟؟؟؟؟؟ قبول نیس دیگه . گفتی فقط گفتا خدالعنتت کنه ک اونم عصبی بوده از دهنش پریده لابد اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه... حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!! ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
f4692 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 997 میدونم چی میگی همه ی ما ای غمو داریم همه ی ما اذیتیم میتونیم همو درک کنیم . خب واسه چی دعوات شد باها ... من اصن مشکل نداشم خواهرم جیغ زد فک کردن من مقصرم ریختن سرمنه بدبختدختره۳۰سالشه ی ذره شعور نداره
f4692 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 997 قبول نیس دیگه . گفتی فقط گفتا خدالعنتت کنه ک اونم عصبی بوده از دهنش پریده لابد همه اینارو گفته
royam18 عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 10387 از صدتا دشمن بدتره، جز بدبختی چیزی برام نداشته عزیزم من از زندگی شما خبر ندارم و ممکنه خیلی حرفای دیگه ای بهت بزنه ک حق داری ناراحت بشی من فقط نظرمو درباره این حرفش گفتم و گفتم لابد اولین باره اینو بهت گفته اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه... حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!! ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
f4692 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 997 عزیزم من از زندگی شما خبر ندارم و ممکنه خیلی حرفای دیگه ای بهت بزنه ک حق داری ناراحت بشی من ف ... میدونم، کسی جای من نیس توقع ندارم درک کنه، ولی اولین بارش نیس...
royam18 عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 10387 همه اینارو گفته نگفتی ومنم از زندگی شما خبر ندارم درست میشه عیب نداره❤ اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه... حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!! ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
igjjok عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 1839 من اصن مشکل نداشم خواهرم جیغ زد فک کردن من مقصرم ریختن سرمنه بدبخت دختره۳۰سالشه ی ذره شعور نداره بابای منم اینجوریه . قربونت برم ناراحت نباش ♥️
royam18 عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 10387 میدونم، کسی جای من نیس توقع ندارم درک کنه، ولی اولین بارش نیس... منم گاهی اوقات ک بابامو عصبی میکنم ی چیزی میگه عیب نداره ایشالله درست میشع اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه... حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!! ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
کفگیر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 3144 ۲۳ من ۲۴ سالمه منم تا حالا یه حرفایی شنیدم . میدونم خیلی ناراحتی و برات خیلی سخت میگذره. باید سعی کنی کم کم کمتر اهمیت بدی و به این فکرکنی که دیگه اون همینه تو باید خودتو قوی و مستقل کنی. ❤️
f4692 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 997 من ۲۴ سالمه منم تا حالا یه حرفایی شنیدم . میدونم خیلی ناراحتی و برات خیلی سخت میگذره. باید سعی کنی ک ... اولین بارش نیس ولی امشب تیر خلاصو زد و مرگمو خواست