2777
2789

معلومه مهسا شهیدی فر 

فوق الهاده واقعا پشیمون نمیشی

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا شما انجام دادی خواهر جدی بگو خیلی درگیرم 

من ن ولی خواهرم و عمم جایه مهسا شهیدیزفر ابرو کاشتن اول عمم کاشت بعد خواهرمو معرفی کرد هردو راضین خیلی خوب شده ولی هیلی مراقبت میخاد وگرنه سیخ سیخ در میاد 

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
12تومن شده vip 14 تومن

واییی خواهرم پارسال 10 تومن کاشت

معمولی کاشتن یا وی آی پی ریزش هم داشت 

نمیدونم من.. ریزش داشت ابروهای خودش البته ریخت و اونایی ک کاشته بود ن زیاد به مرور پر شد و ی دست ولی خیلی بلند میشه غیر طبیعی ی سره قیچی دستشه کوتاه میکنه

باشه بهتر از اینه هیچی نداشته باشی 😭😭😭

اره خیلی خوب میشه خواهرم از بچگی ابرو نداش الان کلی تغیرر کرده

و من کار مهسا شهیدی فرو تضمین میکنم