2777
2789
عنوان

چطوری خیاطی یاد بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 30 پست
منم دوس دارم برم یادبگیرم چندساله انقدامروز وفردا کردم ونرفتم یهو ب خودم اومدم دیدم دوسه سال گذشته و ...

منم چندساله میگم

امسال جدی شدم حتما یاد بگیرم

با همه بی علاقگیم 🤦🏻‍♀️🙄

مامان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کلاس مجازی اصلا خرج نکن فایده ای نداره

برو فنی حرفه ای یا فرهنگسراها اموزشا رو بخش بخش کردن باقیمت خیلی کم کمترم فشارمیادبهت مثلابجااینکه یهو بخای ۲تومن بدی ده تا ۲۰۰ تومن میدی

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

منم چندساله میگم امسال جدی شدم حتما یاد بگیرم با همه بی علاقگیم 🤦🏻‍♀️🙄

منم میخام فردابرم ثبتنام کنم

شاید این فردابیایدشاید😑😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

منم میخام فردابرم ثبتنام کنم شاید این فردابیایدشاید😑😂

حتما برو

هنر روح ادمو تازه میکنه 😍

من بافتنی میکنم عروسک میبافم

ولی یه چی میبافم و تموم میشه خیلی حس خوبی داره😍😍😍

مامان 
واسه کلاس مجازی اصلا خرج نکن فایده ای نداره برو فنی حرفه ای یا فرهنگسراها اموزشا رو بخش بخش کردن با ...

میدونی میترسم وسطش پشیمون بشم 

اونه که نمیدونم دقیقا چیکار کنم 🙄

مامان 
حتما برو هنر روح ادمو تازه میکنه 😍 من بافتنی میکنم عروسک میبافم ولی یه چی میبافم و تموم میشه خیل ...

منم سرمه دوزی میکردم 

دوختنی رو بیشتر ازبافتنی دوس دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم سرمه دوزی میکردم  دوختنی رو بیشتر ازبافتنی دوس دارم

وای من برعکسم که 😂😂😂😂

از دوختنی فراری ام

الان دوره گلدوزی شرکت کردم

خوبه ها 

ولی تنبلیم میاد برم سمتش 🤦🏻‍♀️

مامان 
وای من برعکسم که 😂😂😂😂 از دوختنی فراری ام الان دوره گلدوزی شرکت کردم خوبه ها  ولی تنبلیم ...

😂من اصن نمیتونم با کاموا ارتباط برقرارکنم😂دومیل ک اصلاااا هرموقع میام تمرین کنم مامانم میگه مث فلجا میلومیگیری منم نمیتونم بیخیالش میشم🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40