2777
2789

من زایمان دومهه چهل روز خونه مامانم اینا بودم جمعه شوهرم اومد دنبالم اومدیم خونمون خانواده ی شوهرم قهر و دلخورن ک چرا نیومدی چندروز خونمون نموندی (خب من اونجا راحت نیستم دوتا برادر شوهر کوچیک دارم با دخترم نمیسازن )

اذیت میشم خلاصه شوهرم واسه خونه خرید نرفته بود بایدم میرفت سرکار یه شهر دیگه شنبه عصر مادرشوهرم دلخور اومد گوجه و بادمجون و پیاز و سیب زمینی گرفته بود اورد زودم رفت این سه روزه با بچه هام خونه تنهام تو شهر غریب یه سر بهم نزدن آخه انصافه؟

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

🥺کاش شهر خانواده‌ام شوهر میکردم😭

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن  بنظرم تو هم راحت میگفتی  راحت نیستم

خب گفتم بهشون وسیله زیاد دارم نمیتونم راحت نیستم

سخت نگیر توام یه روز باید می‌رفتی قهر نکنن

چجوری برم شوهرم شب ساعت ۱۲ منو آورد صبح من خوابیده بودم رفت با دوتا بچه و هزار وسیله چجور برم یه روز و بیام؟

خب گفتم بهشون وسیله زیاد دارم نمیتونم راحت نیستم

دلشون کن پس اهمیت نده واقعا 

میدونم سخته 

اما قوی باش❤️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
بهتر بابا اعصابت اروم .مادرشوهر بیاد بشینه اونجا رو اعصاب ادم باشه

بیشتر از خواهرشوهر نرفتم اونجا بود دیروز رفت خونه اش 

از همه چی ایراد میگیره منم اعصابشو ندارم

دلشون کن پس اهمیت نده واقعا  میدونم سخته  اما قوی باش❤️

توکل بر خدا🌸

چجوری برم شوهرم شب ساعت ۱۲ منو آورد صبح من خوابیده بودم رفت با دوتا بچه و هزار وسیله چجور برم یه روز ...

راستم میگی عیب نداره بعد مادرشوهرتو دیدی بگو مادر نخواستم زحمتت بدم 

میشه یه صلوات مهمونم کنیدبه عشقم برسم