2777
2789

من واقعا نمیدونم بقیه این همه حرف از کجا میارن میزنن چرا من نمیتونم🥲 ینی میتونما از قبل خیلی بهتر شدم ولی کلا یادمه قبلنا محصل بودم حتی از ترس اینکه تو مدرسه یکی حوصلش از من سر بره هیچوقت جمع دونفره نداشتم حتما موقع قدم زدنی باید سه نفره میشدیم تا خیالم راحت باشه

دوماهه که ازدواج کردم قبلنا زیاد ب این موضوع فکر نمیکردم  ولی از روزی ک ازدواج کردم واسم پررنگ تر شده در کل اینجوری نیستم که حرفی نداشته باشم ولی کم صحبتم هیچوقت اینجوری نبودم صحبت طولانی داشته باشم یا ادامه دار باشه بیشتر اوقاتم اصلا حرفم نمیاد زیاد، طرف مقابلم باید یه موضوعیو باز کنه تا منم بتونم همراهیش کنم ولی زیاد ادامه دار نمیشه☹ خیلی ناراحتم که بقیه چقدر با همسراشون گرم میگیرن حرف میزنن ولی من نمیتونم این حرف زدنه خیلی میتونه ب نزدیک شدن زن و شوهر کمک کنه من دارم میترسم کم کم سرد بشه رابطمون 

شماها با همسراتون راجب چیا حرف میزنید

ولی خداروشکر همسرم خوش صحبته خیلی راحت میتونه یه بحثیو باز کنه شوخیو خنده راه بندازه ولی خب اونم ادمه دیگه چقدرررر همش اون حرف بزنه منم باید یچیزی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت کم حرفه یا پر حرف؟؟؟

نه خیلی خوش صحبته راحت میتونه حرف بزنه 

ولی خب انتطار داره ازم ک حرف بزنم من واقعا موقعی ک دونفری میخوایم بریم بیرون استرس میگیرم شدییییید ک نکنه حوصلش با من  سر بره فعلا تو عقدیم موندم بعدا ک رفتیم سر خونه زندگیمون باید چیکار کنم

نه خیلی خوش صحبته راحت میتونه حرف بزنه  ولی خب انتطار داره ازم ک حرف بزنم من واقعا موقعی ک دون ...

نه زیاد حساس نباش وقتی تنهایی چن تا موضوع برا خودت آماده کن که وقتی دیدیش توام حرفی برا زدن داشته باشه 

وقتیم که باهمین سعی کن همش ادامه حرفاشو بگی و تموم کننده حرفاش نباشی 

کم کم عادت میکنی و ازش یاد میگیری

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱
نه زیاد حساس نباش وقتی تنهایی چن تا موضوع برا خودت آماده کن که وقتی دیدیش توام حرفی برا زدن داشته با ...

همین دیگه نمیدونم ادامه حرفش باید چی بگم در لحظه  نمیدونم باید چی بگم بعدا مثلا میرم خونه خیلی چیزا یادم میاد

همین دیگه نمیدونم ادامه حرفش باید چی بگم در لحظه  نمیدونم باید چی بگم بعدا مثلا میرم خونه خیلی ...

چون اولته هول میشی 

نگران نباش رفته رفته بهتر میشی

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱