2821
2789
عنوان

شوهرم خاله زنکه چیکارش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 54 پست
بگو زشت نرو بگو میگن خاله زنک

بهش گفتم یه سری کلوچه پختم گفتم دردسر زیاد داره نری به مادرت اینا بگی فردا روزی توقع دارن برا اونام بپزم خب طرفای ما سه چار نفریم همش ولی اونا ماشالله یه لشکرن ادم واسه چار پنج مفرم از کت و کول میفته گوش نداد که رفت صاف گذاشت کف دست مادرش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حقشه ک همه چیو روش قطع کنی

منم پیتزا زیاد درست میکردم هردفه میگفت یدونه ام ببرم برا مامانم

منم کلا نپختم دیگه

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

بنظرم تو میخپای لجبازی کنی یعنی اون کیکی ک‌خونه خواهرت میپزی موردی نداره خونه مادرشوهرت زحمت داره؟

مثال زدم ما جمعیتمون کمه چار پنج نفریم اونا دقیق پنجاه نفرن حالا من گفتم کیک شما در نظر بگیر دلمه ، اش ، کلوچه محلی غذاهای سخت و پر دردسر

هیچی به مادرش رفته

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
مثال زدم ما جمعیتمون کمه چار پنج نفریم اونا دقیق پنجاه نفرن حالا من گفتم کیک شما در نظر بگیر دلمه ، ...

تو هر از گاهی ی چیز جمع و جور درست کن ن برای اون همه بردار ببر 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

شما همیشه خودتون رو  مثل ترازوی دادگاه بدون باید مساوی باشین . اگه دوست داری همسرت به خونه پدر و خواهر های خودت بیاد "باید " شما هم خونه ی خانواده ی همسر برین . و اگر واقعا اون روز رو نمیتونید باهاش آروم و با حوصله صحبت کنید که من امروز واقعا خستم حالا بر اساس استرس یا پریودی یا خستگی کار های منزل یا هر چیز دیگه ای باید براش بیان کنید که من برای این دلیل خستم و نمیتونم بیام حتما فردا میریم گه جبران بشه و ناراحت نشن . اگه با همسرت آروم و با حوصله حرف بزنی خیلی راحت حل میشه‌..

در مورد کیک هم مطمئن باش انقدر خوب پختین و خواسته با افتخار ازت تعریف کنه که همسر من نمونه اس کیکش عالیه و خواسته ثابت کنه که شما نمونه اید . به نظرم یه کیک خیلی وقت گیر نیست بپزین و با همسرتون ببرین خونه مادر شوهرتون . اینجور شوهرتون خیلی بیشتر توجه به شما میکنه و برای شما جبران میکنه .

خدایا تو میدونی و تو میتونی   
حقشه ک همه چیو روش قطع کنی منم پیتزا زیاد درست میکردم هردفه میگفت یدونه ام ببرم برا مامانم منم کلا ...

وای پیتزا رو یادم رفت بگم😑 چقد من زخم خوردم از این پیتزا درست کردنا تنها راه چارش همینه گویا

چقد شبیه همسر منه 

با این تفاوت که اون بچه ننه هم هست 😩

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

بهش گفتم یه سری کلوچه پختم گفتم دردسر زیاد داره نری به مادرت اینا بگی فردا روزی توقع دارن برا اونام ...

درست نکن تا یاد بگیره هرچیزیو جارنزن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

ی دفه با همین سایت هم اشناش کن دیگ کامل تکمیل بشه خاله زنکیش😄😁😂

وای چه صبری داری تو اگه  من بودم باهام یکی ب دو میکرد میزدم لهش میکردم بخدا

تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS  ~ɹɐʌıɹɥɐɥs
حقشه ک همه چیو روش قطع کنی منم پیتزا زیاد درست میکردم هردفه میگفت یدونه ام ببرم برا مامانم منم کلا ...

عزیزم چه اشکال داره

خداروشکر شوهر مهربونی داره به فکر مادرشه 

من شوهرم بیخیاله انقددد ناراحت میشم میگم پس فردا پسرمم به خودش میره

تو هر از گاهی ی چیز جمع و جور درست کن ن برای اون همه بردار ببر 

بابا جمع میکنه کل دخترا و عروساشو بعد یهو میگه فلانی گفته خوب میپزی بیا برا ماهم درستش کن

2825
2823
2791
2779
2792