2777
2789

هزار بار داده دیگه شورشو در اوردن😑😑

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا دیدم

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

عه میخاستم الان تاپیک بزنم 

چرا اون دوتا عقد کردن ؟

چجور باهم اشنا شده بودن ؟

چرا پسره ناراحت بود ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

وای چ ساعتی میده چ شبکه ای

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
عه میخاستم الان تاپیک بزنم  چرا اون دوتا عقد کردن ؟ چجور باهم اشنا شده بودن ؟ چرا پسره ناراح ...

صیغه خوندن دیگه بهاره گفت بیا الکی بگو خواستگارتم ک مامانم منو شوهر نده اینا پسره میادو صیغه میخوننو رفته رفته عاشق میشن یالعمه اتفاق میفته😂

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

اره یک و دوشو دیدم،خدابیامرز زهره فکور هم هست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن