2777
2789
عنوان

مادرا بعد از مرگشون هم به فکر بچه ها هستن...

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 33 پست

عزيز دلم شما خيلي نياز به توجه داري كاش و صد كاش مادر شوهرت بيشتر هواتو داشت ولي شما الان داري خودت مادر ميشي انشالله بيشتر وقتت پر ميشه با بچت سعي كن خوش بگذروني اما هر ثانيه كه ميگذره ميفهمي مادر كي بود الان هنوزم درك كاملي نداري وقتي مادر سدي سختياشو چشيدي شيرنياشو چشيدي بيشتر درك ميكني مادرت چقدر حتي الانم كه نيست دلنگرانو كمك حالته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحشون شاد، غصه نخور بذار ارامش داشته باشه مادر  هرجایی که باشه مدام دل نگران بچشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مجردی عزیزم؟؟ تسلیت میگم گلم  جنت فردوس نصیبش بشه

نه متاهلم..ولی شدیداً به مادرم وابسته بودم.عشق عمیقی بینمون بود..مادرم که رفت منم آروزی مرگ میکردم.ولی همین خوابهاش آرومم میکنه

روح مادرت شاد درسته حرفت 

حالا ما مادرهای کودکان اتیسم که راحت هم نمیتونیم بمیریم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الهی خدا بهت صبر بده 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

خدا رحمتشون کنه 

پارسال خیلی سر ی موضوعی ناراحت بودم مادربزرگم اومد تو خواب و نشونه هایی که بهم داد فهمیدم که روزای خوب توراهه بعدم واقعا حل شد اون مشکل

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
عزيز دلم شما خيلي نياز به توجه داري كاش و صد كاش مادر شوهرت بيشتر هواتو داشت ولي شما الان داري خودت ...

مادرم بهترین مادر دنیا بود ..هیچ وقت مادرشوهر‌ مادر نمیشه عزیزم.این روزا میفهمم که مادرم چقدر بخاطر ما سختی کشیده ولی همیشه کنارش بودم تا آخرین ثانیه ها

مادرم بهترین مادر دنیا بود ..هیچ وقت مادرشوهر‌ مادر نمیشه عزیزم.این روزا میفهمم که مادرم چقدر بخاطر ...

همه مادرا بهترينن خدا مادرتونو رحمت كنه نور به قبرشون بباره 

درسته حرفت اما مراعات چيز خوبيه خدا هميشه هواسش هست 

روح مادرت شاد درسته حرفت  حالا ما مادرهای کودکان اتیسم که راحت هم نمیتونیم بمیریم

عزیزم..ایشالا صد سال بالاسر فرزندت باشی گلم..خدا برات بهترین هارو بخواد

روح مادرت شاد درسته حرفت  حالا ما مادرهای کودکان اتیسم که راحت هم نمیتونیم بمیریم

عزیزدلم انشالله سایتون سلامت بالا سرشون باشه😘⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
خوشبحالت که بخوابت میاد من مادرم 8 ماهه فوت شده   خیلی کم بخوابم میاد دلم خیلی تنگه شده و ...

باهاش حرف بزن..بگو دلتنگم..میگن برای اینکه بیان توی‌خواب بچه هامون خدا باید اجازه بده..اجازه اشو‌ از خدا بگیر