2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویارم از هفته ی پنجم شروع شد الان شدم ۸ هفته و ۵ روز 

وای مث من .من الان 25 هفتمه ویارم کم شده ولی خیلی اذیت شدم الان تقریبا از سال نو تا الان خیلی سرفه های وحشتناک میکنم شب تا صبح بیدارم نمیدونم چ مرگمه هرروز ی مریضی خسته شدم بخدا 

وای مث من .من الان 25 هفتمه ویارم کم شده ولی خیلی اذیت شدم الان تقریبا از سال نو تا الان خیلی سرفه ه ...

الان متوجه شدم نی نی ات پسره .. شماهم خیلی میوردی بالا ؟؟ آخه میگن بچه ی دختره که ویارش خیلی سنگینه

الان متوجه شدم نی نی ات پسره .. شماهم خیلی میوردی بالا ؟؟ آخه میگن بچه ی دختره که ویارش خیلی سنگینه

نبابا بنظرم اصلا فرق نمیکنه دختر و پسر من سر پسر اولمم همینطور بودم الان شدیدتره خیلی وضعم خرابه اصلا نمیتونم چیزی بخورم الان ماه پنجمم داره تموم میشه اصلا خوب نمیشم 

نبابا بنظرم اصلا فرق نمیکنه دختر و پسر من سر پسر اولمم همینطور بودم الان شدیدتره خیلی وضعم خرابه اصل ...

جدی ؟؟ منم بچه ی اولم خیلی اوصاعم خراب بود .. الان برا دومی وضعم خیلییی خرابتره