2777
2789
عنوان

بارداری دوم و مصرف لتروزول

2872 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من یه دختر ۲.۵ ساله دارن ، خودمم ۳۸ سالمه و الان ۶ ماهه برا بارداری دوم اقدام کردم اما نشدم ، دوماهه دکتر میرم ماه پیش با سونو واژینال گفت فولی ۱۵.۵ داری روز ۱۱ سیکل اما باردار نشدم ، این ماه شوهرمم آزمایش داد یکم کم تحرکی داشت بهش دارو داد ، به خودمم کوکیوتن ۱۰ و لتروزول داد گفت روز ۱۱ عادتت باز بیا سونو ، نمیدونم وقتمو تلف دارو خوردن کنم یا برم عکس رنگی بگیرم ، بارداری اولم ماه دوم باردار شدم بدون هیچ مشکلی .

به نظر من همین که تحت دکتری خوبه.. بارداری دوم‌ معمولا یکم دیرتر اتفاق میفته، نسبت به بارداری قبلی هم سنتون بالاتر رفته؛ وقتی مشکل نداری و‌ فولیکول اوکیه، داروهاتو بخور هم‌ محرکه هم تقویتی.. تازه دارو خاصی نداده، Q10 که مکمله، یه لتروزول داده، پس مشکلی نبوده از نظر دکتر.. امید به خدا به زودی نی‌نی دار میشی!   

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان یا تخمدان پلیکیستیک نداری؟

همسرت میگی کم تحرکی داره، به نظرم یکی دو ماه دیگه طبق نظر دکتر برو جلو بعد تصمیم دیگه بگیر. 

اگه این ماه کم تحرکی همسرت خوب نشد به نظرم برای ماه بعد از طب سنتی هم میتونی استفاده کنی یه سری مواد غذایی و خوراکی مفید برای تحرک بگیر بده همسرت بخوره 

انشاالله به زودی باردار بشی

تنبلی تخمدان یا تخمدان پلیکیستیک نداری؟ همسرت میگی کم تحرکی داره، به نظرم یکی دو ماه دیگه طبق نظر د ...

نه عزیزم تنبلی ندارم همیشه ام پریودام منظم بوده ، همسرمم کم تحرکیش خیلیییی جزیی بود که بهش دارو داد