چطور گروه کارآموزیمو عوض کنم؟😞
من اول قرار بود با یه گروه دیگه باشم.  الان افتادم با سه تا دختر ی که خودشون با هم صمیمین و من تنها.
حالا این مشکلی نیست...
مشکل اینجاست که همش با هم میرن بیرون از بخش (بخشی از بیمارستان که ما کار داریم)، و به من میگن تو بشین تو بخش و هر وقت مربی اومد خبرمون کن. منم یه بار اینکارو نکردم اول مربی منو مواخذه کرد بعد که به اونا ایراد گرفت اوناهم کلی منو اذیت کردن که چرا زود زنگ نزدی.
یا برای مقاله ای که با هم داشتیم، یکیشون یه اشتباه بزرگی کرد من بهش گفتم اینجاش اشکال داره توی بیمارستان جلوی اون همه پرسنل سرم داد میزنن، که نه تو باید زودتر یادآوری میکردی چرا از اول چک نکردی😒😐(من باید کار اونا رو چک میکردم درحالیکه نه وظیفه ی من بود نه سرگروه منم)  
بهشون گفتم چرا اینطور برخورد میکنن میگن دوستیم توی دوستی پیش میاد😐😒😒آخرش منِ احمق خر از رو سادگیم برگشتم گفتم من که دوستتون نیستم من نوچه تونم چون همه کارا میوفته گردنِ من.
گفتن آره تو که دوستمون نیستی ، تو همون نوچه ای.
این بماند که کلی جزوه و تقلب سر امتحان مجازی و تکلیف براشون میفرستادم😒😐
میدونم اشتباه کردم ولی چطور از شرشون خلاص بشم، من که دیگه نمیتونم کارآموزی با همچین آدمایی باشم.
اینم بگم اینا همش تو بخشا میچرخن دنبال یه پسره دکتر یا پرستار اصلا یه حرکتایی میکنن و همش دنبال به قول خودشون کیس دوستی و ازدواجن.🤦🏻♀️