2777
2789
عنوان

تنهایی..

84 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

دانشجوی سال آخر شهر دیگ ای هستم،ما ی اکیپ چن نفره ازهستیم ک باهم خوبیم ولی چن نفر از این اکیپ ب خصوص در جمع همکلاسی ها سعی دارن منو کوچیک کنن منم باور کنید دختر مهربونی ام آزارم ب کسی نمیرسه برای اینک از تنهایی و حرف دیگران فرار کنم درسمو میخونمو شاگرد اول کلاسمونم فقط با پسرای کلاسمون خشک ورسمی برخورد میکنم و این ب خاطر اخلاقمه ن اینک خودمو بگیرم 

امروز دوستم برگشته جلو همه میگ مگ( این) برات فلان چیزو نخرید خیلی ناراحت شدم منم واس خودم شخصیتی دارم و جلوی بقیه خ خجالت کشیدم ب خصوص پسرا نمیدونم چرا رفتار بعضی از دخترا چرا انقد جلوی پسرا تغییر میکنه ومیخوان خودشونو ب چشم بیارن حتی ب قیمت ناراحتی دوستشون 

حس میکنم دیگران فک میکنن آدم ساده ایم ولی اینجور نیس من فقط سرم ب کار خودمه 

چیکار کنم ب نظرتون شهر غریبم وتنها همدمم گریه است 

متوجه نشدم منظورش از اون حرفی که زد یعنی چی؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بش میگفتی خود شیرینی نکن، هم میفهمید ساده نیستی هم یاد میگرفت هرچی تو ذهنش اومد نندازه بیرون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اهان. خب شاید بی منظور بوده. خودت میگی سال آخری یکم دیگه تحمل کن تا تموم بشه بعدشم سعی کن با اونایی که باهات خوبن صمیمی باشی و بقیه رو فقط در حد یه همکلاسی باهاشون رفتار کن که حد خودشونو بدونن و دهن به دهنشون نذار چون اینجور آدمها خیلی پرروان. در مقابل پسرا هم رفتارت کاملا درسته

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
اهان. خب شاید بی منظور بوده. خودت میگی سال آخری یکم دیگه تحمل کن تا تموم بشه بعدشم سعی کن با اونایی ...

میدونید ناراحتیم از اینه ک همین فرد تو خوابگاه کاملا رفتار برعکسی داره ولی دانشگاه رفتارش تغییر میکنه ندام میخواد خودشو نشون بده

میدونید ناراحتیم از اینه ک همین فرد تو خوابگاه کاملا رفتار برعکسی داره ولی دانشگاه رفتارش تغییر میکن ...

میفهمم چی میگی و خیلی بدم میاد از این جور آدمها. خب تو که دیگه شناختیش باهاش صمیمی نباش.بذار متوجه بشه کارش بدِ.نه که قهر کنی توی خوابگاه سرسنگین باش باهاش

بذار انقد خودشُ نشون بده تا بترکه.والا