2777
2789
عنوان

احساس بی ارزشی میکنم ، چاق شدم ،

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 69 پست
چرا حس میکنم کالری شماری سخته گیج کننده😶

نگا یه برنامه کالری شمار مثل مانکن یا کرفس نصب کن

چیزایی ک میخوری رو کالری رو حساب کن

چیزای پرکالری هم نخور اصلا

وزنت رو ضربدر بیست بکن منهای 200 این میشه کالری مصرفی روزانت

مثلا من 58کیلوام 

58×20 میشه1160

منهای 200 میشه 960

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میام ،مانکن بریزید بعد هر روز از مصرف کالری عکس بگیریم بفرستیم تو یه تاپیک واحد 

حالامن دوسدارم ورزش کنم لاغر کنم ..با کم زیاد غذا نمیتونم ...

من میگم گروه بزنیم حالا هر روشی بود فقط انگیزه بدیم برای لاغری ..بقول شما بیایم گزارش بدیم از فعالیتامون 

.چطوره؟

نگا یه برنامه کالری شمار مثل مانکن یا کرفس نصب کن چیزایی ک میخوری رو کالری رو حساب کن چیزای پرکالر ...

اشتباهه اینجوری محاسبه کردن.

اگر روزی ۹۰۰ کالری میگیری یعنی هر روز در حال کم کردن وزنی

قد هم معیار مهمیه که تو فرمول شما نادیده گرفته شده

یه آدم یا قد مثلا ۱۷۰ روزانه ۹۰۰ کالری بگیره بعد از چندماه چوب خشک میشه

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
نگا یه برنامه کالری شمار مثل مانکن یا کرفس نصب کن چیزایی ک میخوری رو کالری رو حساب کن چیزای پرکالر ...

باشه من نصب میکنم ..

حالا هستین گروه بزنیم یانه؟؟

کجا چه جوری ...یکی سرگروه بشه 

اشتباهه اینجوری محاسبه کردن. اگر روزی ۹۰۰ کالری میگیری یعنی هر روز در حال کم کردن وزنی قد هم معیار ...

چجوری باید حساب کنم روش درستش؟ 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
باشه من نصب میکنم .. حالا هستین گروه بزنیم یانه؟؟ کجا چه جوری ...یکی سرگروه بشه 

هرجا راحتید بزنید 

بنظرم تلگرام خوبه 

اگه اوکی شد لینکو به منم بدین

مگه وقتی قد و وزن رو تو مانکن وارد میکنیم خودش میزان کالری مصرفی رو محاسبه نمیکنه؟

منم میام ،مانکن بریزید بعد هر روز از مصرف کالری عکس بگیریم بفرستیم تو یه تاپیک واحد 

آره خیلی خوبه 

من وزنم ۹۰شده از وقتی فهمیدم زخم معده دارم چاق شدم اعصابم بهم ریخته قدمم۱۷۰هست چقدر اضافه وزن دارم عزیزان؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚