2777
2789
عنوان

خانوم عبی و این خز و خیلا😒

830 بازدید | 61 پست

الان با فالو کردن اینا حمایتشون میکنید

یعنی بی محتوا ترین چیز دنیا اینقدر باید معروف باشه؟

ولی مثلا من و امثال من که داریم سخت تلاش میکنیم از سلامتی و وقت و پول و.... مایه میذاریم اصلا و ابدا دیده نمیشه

چون مردم سمت این خل و چلا جذب میشن

چرااااااا؟؟؟

من هنرمندم و مجسمه سازی میکنم

با اینکه کارام از لحاظ اصولی خوبن ولی ناامید شدم دیگه چون دیگه بازخورد نداره

حتی یکی از آثارم توی یک نمایشگاه بین‌المللی قبول شد

جدی میگم، با اینکه علاقمه ولی دیگه میخوام شغلمو عوض کنم و خیلی حیفم میاد. دنیای مجازی خیلی بی ارزش شده

ولی اینا رو ببین آخه😐پتاععالفعهخنغفلیی😑

این کار منه، پیجمو نمیگم چون نمیخوام فکر کنین رو حساب تبلیغ اینا رو میگم

مهربون باشیم✨

دقیقا

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارات عالیه عزیزم،چند وقته کار میکنی؟ ما امید نشو حیفه

مرسی گلم، ۲ سال و خوردی، خود آموز شروع کردم

خیلی حیفم میاد این همه هزینه کردم، متریال واقعا هزینه‌ش بالا رفته

از طرفی خودم عاشق کارمم ولی دیگه هیچی مثل قبل نیست....

مهربون باشیم✨
خیلی خیلی زیباست . اگر میشه پیجت رو بزار ماها که علاقمندیم فالو کنیم . 

شاید گزارش بزنن به عنوان تبلیغ

ممنونم از محبتتون عزیزم❤🙏🏻

ولی دیگه فعالیت ندارم

مهربون باشیم✨
مرسی گلم، ۲ سال و خوردی، خود آموز شروع کردم خیلی حیفم میاد این همه هزینه کردم، متریال واقعا هزینه‌ش ...

رفتم ماگ کاپ کیکت رو هم دیدم کارت خیلی تمیزه،برو مغازه های بالاشهر تو تهران خوب برمیدارند ازت یا تو کافه ها بزار بفروشند برات