2777
2789
عنوان

مشروب خوردن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 4825 بازدید | 89 پست
حرف خوبی بهش زدین بهش بگین همون دوسه بار هم نخوره  خیلی ضرر داره و ضررهاش بیشتر از منفعتشه و ...

الان ک اصلا نخورده نمیدونمم الکی این حرف و زد یا جدی اما خب از منع و محدود کردنش و عواقبش نگرانم

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
ن اصلا همسرم اگر دائم الخمار بود ک نمیتونست دوسال کامل بزار کنار اما خب باز هم خیلی تردید از طرفی دل ...

نه عزیزم، منظور من هم این بود که با توضیحی که شما دادین، همسرتون زیاده روی نمیکنن و مشکلی معمولا پیش نمیاد…

کیمیاگر شده ام ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف قشنگی زدی عزیزم آدم باید خودش عقلشو حاکم کنه خیلی از چیزهایی ک ما میخوریم سرشار از ضرره اما خب م ...

💜💜شما هم خیلی خوب برخورد کردی چون اگه مخالفت میکردی مخفی کاری میکرد همسرت بنظرم

حس امضا ندارم یونو   
مشروب دیگه عادیه من خودمم گاهی مصرف میکنم به این چیزا گیر نده  شیشه با کراک که نیست عزیزم بع ...

عااادیه؟ میدونی اگ حامله بشی چقدر برا بچه خطرناکه .اگ واقعا بچه میخای زمینشو فراهم کنی باید اولینشم سلامتیته

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
😅😅😅البته من بابام بفهمه شوهرم یه قطره مشروب میخوره طلاقمو همون لحضت میگیره ها .ولی اره خود دکتری ...

منم دقیقا پدرم خیلی حساسه قبل از ازدواجم فهمیده بدون شوهرم مشروب میخورده پدر مارو در آورده بودن 😑😑😑اما خب متاسفانه واقعیتی ک هست اینه ک الان خیلی عادی شده 

نه عزیزم، منظور من هم این بود که با توضیحی که شما دادین، همسرتون زیاده روی نمیکنن و مشکلی معمولا پیش ...

شما همسرت مصرف میکنه عزیزم ؟

💜💜شما هم خیلی خوب برخورد کردی چون اگه مخالفت میکردی مخفی کاری میکرد همسرت بنظرم

ممنونم گلم واقعا هم همینطوره جنس مرد رو انگار ن باید آزاد آزادش گذاشت ن محدودش کرد ک پنهان کاری بکنه😪

الان ک اصلا نخورده نمیدونمم الکی این حرف و زد یا جدی اما خب از منع و محدود کردنش و عواقبش نگرانم

با سیاست پیش برین 

تاالان که خوب پیش رفتین

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

چه نماز روزع ای هست که مشروب میخوره؟ اگه نماز میخونه پس باید بدونه مشروب نجس هست

میدونی چرا گوشت خوک و مشروب رو میگن نجسه؟ چون 1400 سال پیش مردم نمیدونستن میکروب و ویروس بیماری و کبد چرب چیه

نمیدونستن مثلا اگه به ادرار دست بزنن میکروب داره باید بشورن

خدا اینجوری گفت که ادما نخورن تا بهشون ضرر نرسه

الان همه اینا رو میدونن خودشون انتخاب میکنن دیگه... 

حس امضا ندارم یونو   
منم دقیقا پدرم خیلی حساسه قبل از ازدواجم فهمیده بدون شوهرم مشروب میخورده پدر مارو در آورده بودن 😑😑 ...

اره دیگه عادیه الان آدم خدا خدا میکنه که طرف کارای دیگه نره .والا من مثل چی از خیانت میترسم حاضرم روزی یه بطری بخوره ولی از کنارم جم نخوره 

عااادیه؟ میدونی اگ حامله بشی چقدر برا بچه خطرناکه .اگ واقعا بچه میخای زمینشو فراهم کنی باید اولینشم ...

حتی سالی یکبارش هم ضرر داره ؟

با سیاست پیش برین  تاالان که خوب پیش رفتین

انشالله ک همیشه عاقلانه و عاشقانه برای زندگی های مشترکمون قدم برداریم ک راهی خیر و خوشی بشیم❤

اره دیگه عادیه الان آدم خدا خدا میکنه که طرف کارای دیگه نره .والا من مثل چی از خیانت میترسم حاضرم رو ...

خیلی بهش فکر نکن‌میتونه اثرات منفی رو ذهنت بزاره❤