2777
2789
عنوان

مشروب خوردن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 4825 بازدید | 89 پست
شوهر من سه سال اول زندگی مشروب میخورد و دیوونه میشد خیلی دعوا داشتیم هرشب مست میشد دعوا راه مینداخت ...

الان کنار گذاشتن ؟

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
😂😂😂 اگه به دیدن دریا بود ک ما باید دائم الخمر میشدیم

میگن میریم شمال میخوریم هرچی هس به دریا ربط داره مقصر اونه😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من همسرم دوستاش همه از اقوام و قابل اعتمادن اما میدونم بدون اطلاعم کاری نمیکنه شما مذهبی نبودید ...

مذهبی که والا اولا بودم الان دیگه یه کاری کردن از اعتقادم افتادم.الان مشکل ندارم خودمم معتقدم زیاد خوردنش بده و ضرر داره کمش اشکال نداره

مذهبی که والا اولا بودم الان دیگه یه کاری کردن از اعتقادم افتادم.الان مشکل ندارم خودمم معتقدم زیاد خ ...

خودمم دو بار فقط از سر کنجکاوی امتحانش کردم .😅ولی الان حالم از بوش بهم میخوره

تاحالا ک نخوردم اگر از این ب بعدم خدا باهام باشه نمیخورم هرگز

😒😏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
کسی که مشروبات الکلی میخوره با کسی که دائم الخمره خیلی فرق داره، چه مشکلی میتونه داشته باشه اگر کسی ...

ن اصلا همسرم اگر دائم الخمار بود ک نمیتونست دوسال کامل بزار کنار اما خب باز هم خیلی تردید از طرفی دلم میخواد حس استقلالش ازش نگیرم و فکر می‌کنم اگر محدودش کنم جواب عکس میده از طرفی هم نگرانم مشکل ساز بشه هرچند همسرم واقعا آدم محتاطیه

من کاری با بحث اعتقادیش ندارم

ولی از لحاظ سلامتی با چیزایی که میدونم بمیرم هم نمیخورم:/ 

اونهایی هم که اعتقاد دارن توروخدا جمع کنید دعواهای مذهبی رو هر کی شعور داره خودش تصمیم بگیره 

و اینایی که میگین خارجی ها هم میخورن خیلیا بودن از همین کم شروع کردن و کم کم اعتیاد شده.... بعد هم با تصمیم خودشون گذاشتن کنار به نتیجه بد بودنش رسیدن

بازم من کاری به کسی ندارم بنظرم عقل هر کس برای خودش بهترینه😂مثل اینکه سر خوردن نخوردن پفک دعوا کنید

حس امضا ندارم یونو   

حرف خوبی بهش زدین

بهش بگین همون دوسه بار هم نخوره 

خیلی ضرر داره و ضررهاش بیشتر از منفعتشه و خوردنش هم گناهه 

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

یا خدا  مشروب نجسه انگار ک ادرارتو بخوری

لطفا توهین نکنین این انتخاب خودمونه

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
مذهبی که والا اولا بودم الان دیگه یه کاری کردن از اعتقادم افتادم.الان مشکل ندارم خودمم معتقدم زیاد خ ...

شوهرمم دقیقا همینو میگه ک زیادش خیلی ضرر داره اما کمش در حد مزه طوری نیست😶😑

کن کاری با بحث اعتقادیش ندارم ولی از لحاظ سلامتی با چیزایی که میدونم بمیرم هم نمیخورم:/  اونه ...

حرف قشنگی زدی عزیزم آدم باید خودش عقلشو حاکم کنه خیلی از چیزهایی ک ما میخوریم سرشار از ضرره اما خب من خوشحال شدم نظرات دیگران رو هم خوندم 

شوهرمم دقیقا همینو میگه ک زیادش خیلی ضرر داره اما کمش در حد مزه طوری نیست😶😑

😅😅😅البته من بابام بفهمه شوهرم یه قطره مشروب میخوره طلاقمو همون لحضت میگیره ها .ولی اره خود دکتری هم هر چند وخ یه بار میگن بخور😂😂