2777
2789
عنوان

دور سر بچم

881 بازدید | 11 پست
پسر یک سال و یک ماه ام که 7ماهه به دنیا اومده رشد دور سرش تا 9ماهگیش نرمال بود ولی حالا داره زیاد بزرگ میشه هنوز از منحنی خارج نشده48/8ولی خیلی نگرانم میخوام بدونم برای چی اینطوری شده؟
تدبیر کند بنده و تقدیر نداند/تدبیر به تقدیر خداوند نماند💓 
نظر دکترش چیه شاید به کسی رفته ان شالله که هیچ چی نیس و بیخودی نگرانی
مامانا لطفا برای سلامتی نی نی هامون و برآورده شدن حاجاتمون صلوات***اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمدو عجل فرجهم***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این دور سر هم شده باعث استرس... پسر منم دور سرش یکم بیشتره.البته دکتر میگه طبیعی هست! ولی من خیلی نگرانم اگر خیلی داری اذیت میشی ببر یک فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
نمودارا آیات الهی نیستن نترس اگه هیچ مشکل دیگه ای نداره بیخودی نگران نشو ولی اگه خیلی نگرانی ببر دکتر مغز و اعصاب تا خیالت راحت شه
مامانا لطفا برای سلامتی نی نی هامون و برآورده شدن حاجاتمون صلوات***اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمدو عجل فرجهم***
دور سر پسر من هم یه کم از منحنی رشدش بالاتر بود ولی دکتر گفت چون بقیه چیزا مثل دندون درآوردن، غلط زدن و چار دست و پا رفتنش نرماله هیچ مشکلی نیست و باید به حساب ارث گذاشت در صورتی که هر بار که برای قد و وزنش به مرکز بهداشت میرفتیم میرختن سرشو و میگفتن مشکل داره ببرش آزمایش. من به حرف دکترش اعتماد کردم و الان که حدود سه سالشه خداروشکر هیچ مشکلی نداره دور سرش هم الان دیگه نرماله.